Bodrogi Gyula elárulta, mit köszönhet feleségeinek, Törőcsik Marinak és Voith Áginak

Bodrogi Gyula kétszer volt nős, mostani élettársával, Vass Angélával 45 éve vannak együtt, neki szintén nagyon hálás.

2024. január 24., 09:20

Szerző:

A 89 éves Bodrogi Gyula és élettársa, Vass Angéla láthatóak a Best magazin legfrissebb, ma megjelent számának borítóján. A címlapfotóhoz természetesen interjú is tartozik, ebből ajánlunk az ön figyelmébe néhány részletet alább.

Közeledve a 90. születésnapjához, Bodrogi Gyula most természetesen rengeteg kérdést kap a korával kapcsolatosan. Most is egy ilyen kérdésre válaszolva ad bepillantást az életébe, kiemelve, milyen fontosak a számára az életében nagy szerepet játszott nők:

„őszintén megmondom, amikor fiatal voltam, az ötvenévest bácsinak, a hatvanévest aggastyánnak láttam, ezt ma már egész máshogy gondolom, mert én se bácsinak, se aggastyánnak nem érzem magam. Beszéltem már róla, milyen szerencsém van, a felmenőimtől, főleg a nőktől jó géneket örököltem, hosszú életűek voltak. És ha már nők: szoktam mondani, hogy mindent nekik köszönhetek. A nővéremnek, a húgomnak, a dédnagymamámnak, aki 96 évesen halt meg, egyik nagymamámnak, akinél nem létezett lehetetlen, mindig azt mondta, »ezt megoldjuk«. Az édesanyámnak köszönhetem, hogy megszülettem, az első feleségemnek, Törőcsik Marinak, hogy hamar ismert színésszé váltam, Voith Áginak Ádámunkat. Angélával negyvenöt éve vagyunk együtt, neki azt köszönhetem, hogy jól érzem magam.”

Bodrogi Gyula és Törőcsik Mari immár csaknem hetven évvel ezelőtt, egy hónappal a forradalom leverése után, 1956. december 7-én házasodott össze. Nyolc év után, 1964-ben váltak el. Bodrogi Gyula második felesége Voith Ági lett. Vele közös gyermekük, a fent említett Bodrogi Ádám 1973-ban született meg, de később ennek a házasságnak is vége lett. Vass Angéla és Bodrogi Gyula 1978-ban jöttek össze, és amint az a lapban elhangzik, az egykori modell mindent feladott a szerelméért.

A nemzet színésze ezen kívül egy olyan kérdést is megválaszol, amit az utóbbi időben rengetegszer megkap közelgő születésnapja kapcsán:

„sokan kérdezik tőlem, mit szeretnék ajándékba. Azt szoktam mondani, semmi mást, csak egészséget, azt, hogy dolgozhassak, ennél nagyobb ajándékot nem is tudnék elképzelni.”

(Kiemelt kép: Duna TV/Almárium)