Bódi Sylvi keményen beszólt az összes magyar celebnek, két meglepő kivételt nevezett meg

Bódi Sylvi legyomorforgatózza az összes magyar celebet, csak két pozitív embert tud felsorolni.

2023. július 6., 07:49

Szerző:

Bódi Sylvi arról beszél a Story magazin legfrissebb számában, miért van az, hogy (a realityszerepléseken kívül) nem nagyon szokott más celebek társaságában mozogni. Az ok igen egyszerű: nem szereti őket, nem bízik meg bennük. Mindössze két olyan embert tudott felsorolni, akit kifejezetten pozitívnak talál.

„Az elmúlt években igyekeztem sokaknak bizalmat szavazni. De amikor sorra tapasztaltam, hogy mindegyikük hamis, játssza az eszét, és mosolyogva kérdezi meg, hogy vagyok, majd amikor elfordítom a fejemet, akkor gondolatban belém mártja a konyhakést, az számomra finoman szólva is gyomorforgató volt”

– indokolja Bódi Sylvi, hogy miért nem kedveli a hazai médiaszemélyiségeket.

Van azonban két kivétel, akiket az egykori modell név szerint említ, szúrta ki a 24.hu:

„Rubint Réka és Király Linda azok, akik pozitív benyomást tettek rám. Ők valóban csupa szív, mély érzésű emberek, de nagy általánosságban azért elmondható, hogy a sztárok bizony felszínesek és sekélyesek. Mindig is éreztem, hogy ez nem az én közegem, nem tartozom közéjük.”

Bódi Sylvi természetesen tisztában van vele, hogy hiába mondja, hogy nem tartozom közéjük, azért jó ideig mégiscsak celeb volt ő is, sőt, valamennyire továbbra is az:

„persze nem akarok álszent lenni, hiszen 20 éven át én is celeb voltam, azóta viszont sokat fejlődtem emberileg. Megismertem magam, bejártam egy teljesen más utat, és megtanultam, hogy mi fontos és mi nem az életben. Ehhez ugyan kellett 42 év és különböző élethelyzetek. Ma már azt mondhatom, mindegyik én vagyok: a playmate, a szörfös, a kertész, a gazdaasszony, a celeb, a civil.”

Bódi Sylvi fenti ellenérzései ellenére is celebkedik azért néha-néha civil munkája mellett. Fél évvel ezelőtt a Hal a tortánban tűnt fel, be is szólt a férfiaknak, akik szerinte töketlenek.

(Kiemelt kép: Super TV2/Hal a tortán)