Berki Mazsi elmondta, miért döntött úgy, hogy megtartja a Berki nevet

Berki Mazsi arról beszélt, hogy a jövőben is Berki néven fog szerepelni, és erre jó oka van.

2022. október 10., 08:58

Szerző:

Szombat este volt a Dancing with the Stars első élő adása a TV2-n, és szerepelt benne az elmúlt egy év egyik legtöbbet emlegetett magyar mégiaszemélyisége: Berki Mazsi. A táncshow kapcsán az özvegy a Bors című lapnak adott interjút, azzal azonban, hogy magánéletét a jövőben nem szeretné olyan nyilvánosan élni, mint korábban, Berki Krisztián oldalán tette.

Egyet azonban leszögez. Bár büszke arra, hogy a szüleitől a Katona Renáta nevet kapta-örökölte, most már nem változtatja meg a vezetéknevét. Így fogalmaz:

„megtartom a Berki nevet. Berki Renáta Mazsiként ismertek meg és a kislányommal közösen ezt a családnevet viseljük.”

Berki Mazsi döntése távolról sem példátlan. Többek között Ivana Trump és Agatha Christie is első férje nevét használva lett híres, és a nevet azután is életük végéig megtartották, hogy házasságaiknak vége lett és újraházasodtak.

Az özvegy a rögtön az első adásban meglepő eredményt produkáló Dancing with the Starsról részletesebben is beszél, többek között ezt mondva:

„Krisztián halála után mélyponton volt az életem. Kerestem valamit, amibe kapaszkodni tudok, ami leköt. Ahol nem kell gondolkodnom, ami eltereli a figyelmemet, és jött a Dancing.”

Az alábbiakat pedig azzal kapcsolatban mondja, hogy mindenki tudja, hogy van egy új kapcsolata, de ő maga nem beszél erről, nemhogy a párját megmutatná a nyilvánosságnak:

„akit igazán szeretünk, azt próbáljuk megóvni. Volt egy rossz példa előttem, volt részem megélni ennek a teljesen másik oldalát. Ami nem mondom, hogy rossz volt, viszont egy nagyon jó tapasztalás.”

(Kiemelt kép: a Dancing with the Stars Instagramja)