Berki Mazsi üzlettársának vallomása: Rögtön arra gondoltam, hogy kötelességem segíteni a feleségét

Berki Mazsi néhai férjének egy barátjával, Nagy Olivérrel dolgozik együtt. 

2022. október 7., 07:21

Szerző:

Nagy Olivér nem csak az üzlettársa volt Berki Krisztiánnak, hanem a barátja is. A férfi most vállalkozást alapított Berki Mazsival. A  fiatal özvegy eredetileg a férjével akarta beindítani  a gyerekruhákat és -holmikat árusító vállalkozásukat, ám májusban bekövetkezett a tragédia. 

„Amikor meghallottam a hírt, nem is akartam elhinni, pedig több közös ismerősünk is megerősítette. Aztán felhívott a felesége, Mazsi, és akkor tudatosult bennem, hogy elveszítettem a barátomat... Letaglózott a halála, de rögtön arra gondoltam, hogy kötelességem segíteni a feleségét és a kislányát”

- mondta a Blikknek Nagy Olivér.

Berki Krisztián halála után a projekt Berki Mazsira és Nagy Olivérre maradt, de tudták, hogy így is megvalósítják a tervüket. Az üzletember vállalta a beindítással járó költségek nagy részét, sőt hamarosan bővítik a kínálatukat Berki Mazsi saját tervezésű gyerekruháival és játékaival.

„Mazsival az évek során jó viszonyt alakítottunk ki, és ez a közös munkában is hasznos. Úgy fogalmaznék, hogy ketten visszük tovább Krisztián örökségét, az üzletet, amit ketten álmodtunk meg”

- nyilatkozta Nagy Olivér, aki hozzátette, hogy Berki Krisztián gyakorlatilag a pótapja volt. 

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)