Berki Mazsi az adakozással kapcsolatban szólalt meg, miután egy drága luxusboltban vásárolgatott

Berki Mazsi a közösségi oldalán szólalt meg. 

2022. október 4., 07:01

Szerző:

Korábban beszámoltunk róla, hogy Berki Mazsit lencsevégre kapták, amikor egy luxusboltból távozott Budapesten, két nagy szatyorral a kezében. Állítólag Berki Krisztián özvegyének az új párja igen sikeres és pénzes, ezért ajándékokkal halmozza el a kedvesét. Most a fiatal édesanya az adakozás fontosságáról szólalt meg, egy újságót áruló nőről mesélt, akivel szokott beszélgetni.

„Nagyon szeretek vele beszélgetni, nagyon kedves, és számomra felettébb szimpatikus, ahogy hozzááll a dolgokhoz. Természetesen minden esetben szoktam neki adni, mert én nagyon szeretek adni az embereknek ruhákat, bútorokat, ezt ugye, már többször mutattam is nektek. Azt gondolom, fontos erről beszélni, mert ha mutatunk egy utat másoknak, akkor benneteket is tudunk ösztönözni” 

- mondta Berki Mazsi, amit a Blikk szúrt ki. 

„Volt olyan, hogy elmentem bevásárolni, és csak kettő kiflit tudtam adni segítségképpen, és volt, amikor ennél sokkal többet... Azt gondolom, hogy ezt a sok jót az élet egyszer úgyis visszaadja nekünk, ezt én tapasztalom is” 

- tette hozzá Berki Krisztián özvegye.

Mint megírtuk, az új férfi, Zoltán állítólag luxusautókkal foglalkozhat és jó kapcsolatot ápolhatott Berki Krisztiánnal. A pletykák szerint a férfi Balira is elkísérte Berki Mazsit, valamint később Siófokon is együtt nyaraltak, amin az elhunyt médiaszemélyiség édesanyja teljesen kiborult. 

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)