Berki Krisztián élő adásban hagyta faképnél az ismert tévést: ő most mégis megemlékezett róla

Nem jöttek ki jól egymással.

2022. május 6., 21:30

Szerző:

Egy három évvel ezelőtti esetet elevenített fel Rónai Egon Berki Krisztián halálával kapcsolatban. Az ATV műsorvezetője és az elhunyt népszerű médiaszemélyiség nem sokban értettek egyet. Sőt a focistából lett sztár az ATV Egyenes beszéd című műsorában élő adásban kivonult a stúdióból, amikor kiderült, hogy a labdarúgással kapcsolatban nincsenek egy hullámhosszon.

„Nincs, felfüggesztettem még nincsen. Úgyhogy ezzel bárki támadhat. De, Egon, én úgy érzem, nem vagyok Önnek szimpatikus, és tudom is, hogy mi a problémája. Az, hogy én ferencvárosi drukker vagyok, Ön pedig MTK-s, úgyhogy akkor beszélgessen inkább önmagával”

– mondta akkor a stúdióban Berki.

Íme az ominózus eset: 

„A nézők rendre kérdeznek még mindig erről a jelenetről, pedig eltelt három év! Berki Krisztián (kissé kimódoltan talán) felpattant és távozott az élő adásból. Mert a feltűnéshez, a közönség figyelmének felkeltéséhez kétségkívül értett. Valóban személyiség volt, még ha életmódja, gondolkodásmódja nagyon messze is volt az enyémtől. Csak 41 éves volt, két kisgyermek maradt utána. Részvétem a családnak”

- írta a Facebook-bejegyzésében Rónai Egon, amit az Index szúrt ki.

Ők is megemlékeztek

Kajdi Csaba is megemlékezett Berki Krisztián haláláról

Hajdú Péter megrendítő posztban emlékezik meg Berki Krisztiánról

Berki Krisztiánt szűkszavú, de meghökkentő posztban gyászolja egykori műsorvezetőtársa

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)