Berki Krisztián terhes feleségét leszorította az útról egy busz

Egy órán át zokogott a kocsiban.

2021. szeptember 2., 10:03

Szerző:

Berki Mazsit leszorította egy busz vezetés közben. Berki Krisztián feleségét egy helyi járat sofőrje tolta le az útról, az állapotos Mazsi az incidens után egy órán át zokogott az autóban.

Az estet kedden délután történt, amikor az állapotosan is sportoló  Mazsi egy alsóbbrendű útról kanyarodott ki. Miután a főúthoz ért, körülnézett, és látta, hogy a kereszteződéshez közeli buszmegállóban benn áll a helyi járat. Mazsi kikanyarodott a főútra, és úgy gondolta, az éppen elinduló busz sofőrje még elengedi őt. Még meg is köszönte a sofőrnek, hogy elengedte, de hirtelen váratlan fordulat történt.

„Intettem neki, hogy köszönöm, hogy kienged, de nagy gázt adott, rám húzta a kormányt, és elkezdett dudálni, le akart tarolni. Egy méteren belül volt tőlem, amikor az autómmal a padkára kellett felmennem... Az ijedtségtől elsírtam magam, egy órán át alig tudtam megnyugodni. Kikérem magamnak, hogy engedhetik meg maguknak a buszsofőrök ezt a magatartást? Ilyen sofőrök viszik az utasokat?” 

– mesélte el Mazsi zaklatottan a történteket a Borsonline kérdésére.

 

Korábban beszámoltunk arról, hogy nem ez az első buszos incidense a Berki családnak. Berki Krisztián 2018 márciusában Óbudán egy helyi járat sofőrjével került kis híján végzetes konfliktusba. Egy záróvonalas előzést követően dudálásba és mutogatásba torkollt az incidens, erre az izomceleb befékezett a busz előtt.

Az utasokkal tele jármű váratlanul befékezett, a hirtelen mozdulattól tömegközlekedési eszközön utazók közül többen is kirepültek az ülésből, de nem történt személyi sérülés, viszont a buszban jelentős kár esett. A Fővárosi Főügyészségen is folyó perben letöltendő börtönbüntetést kapott Berki Krisztián. A kiszabott szabadságvesztés végrehajtását 4 év próbaidőre felfüggesztették, és eltiltották a vezetéstől.

Mazsi most átélhette, milyen az, ha veszélybe kerül a közúton a testi épsége. A celebfeleség ugyanakkor leszögezte, biztonságos vezetőnek tartja magát.

„Sosem voltam kamikaze sofőr, de amióta állapotos vagyok, rendkívül körültekintően közlekedek. Lassabban megyek, sokkal óvatosabb vagyok. Egy átlagos kocsiban ülök. Az egyébként megnyugtatott, hogy többségében olyan leveleket kaptam a közösségi oldalamon, melyekben azt írják a követőim, hogy ők is nap, mint nap szembesülnek a buszsofőrök agressziójával.”

– panaszolta el a megrémült kismama.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagram oldala)