Berki Krisztiánnak adott igazat a bíróság

Elutasították Hódi Pamela kérelmét.

2021. augusztus 17., 12:02

Szerző:

Korábban a 168.hu is beszámolt róla, hogy Hódi Pamela ismét beperelte Berki Krisztiánt, ugyanis úgy ítélte meg, hogy büntetőfékezési-ügye miatt nem alkalmas arra, hogy közös kislányukat, Natasát iskolába vigye, illetve véleménye szerint a gyerek testi épsége sincs biztonságban apja felgyülete alatt.

A Bors megtuta, hogy a tárgyalás lezárult, a bíróság pedig elutasította Hódi Pamela kérvényét, miszerint hivatalosan is tiltsák meg Berki Krisztiánnak, hogy kislányukat autóval vigye iskolába. A lap megkereste a Berkit, aki tisztázta a helyzetet:

„Pamela a közösségi oldalamon látott egy régi fotót, amin úgy tűnt, mintha vezetnék. Ez azonban csupán szomorú a feltételezés részéről, hiszen jól tudhatja, hogy nincs jogosítványom, tehát nem vezetek. Egyébként is az elsők között állítana meg a rendőr, hiszen eléggé feltűnő személyiség vagyok, tehát higgye el, hogy nem kockáztatnám, hogy bűncselekményt kövessek el… A másik állítása, amiért bíróságra ment, hogy veszélyeztetném Natikát, ami ugyancsak képtelenség! Hangsúlyozom: semmilyen körülmények között nem sodornám veszélybe a lányomat és nem igaz, hogy agresszívan vezetek. Csak akkor fogok újra volán mögé kerülni, ha visszakaptam a vezetői engedélyem. Addig is, ha Natikát iskolába akarom vinni, vagy bárhová, nyugodtan vihetem taxival, sőt BKV-busszal is! Arról pedig ne feledkezzünk meg, hogy Mazsinak van jogosítványa, így mellé bátran beülhetek a lányommal. Ezt nem tilthatja meg nekem Pamela, amellyel a bíróság is egyetértett.”

Majd azt is hozzátette, ennek az ügynek pont került a végére, de úgy gondolja, Hódi Pamela újra bíróság elé citálja majd más indokokkal. 

„Sértődésből, pökhendiségből támad. Sajnálom, hogy Hódi nem akar végre nyugalmat, vagyis egyszer és mindenkorra megegyezni velem”

– mondta a Borsnak.

(Kiemelt kép: dfp.hu)