Berki Krisztiánnak ismét bíróság elé kell állnia

Kislánya gyermekfelügyeleti joga a tét.

2021. július 8., 09:35

Szerző:

Berki Krisztián és volt kedvese, Hódi Pamela még 2017-ben egyeztek meg abban, hogy közös kislányukat, Natasa Zselykét édesanyja neveli, édesapja pedig hétvégente láthatja. Ezt később módosították, és heti váltásban nevelték közösen a kicsit. Most viszont úgy tűnik, ez mégsem felel meg Hódi Pamelának, a Bors információi szerint ugyanis magának szeretné a teljes felügyeleti jogot. 

Ráadásul a párost július 1-jén a Markó utcai bíróság előtt látták, így vélhetően már el is kezdődött a per. Hódi Pamela nem szerette volna kommentálni az eseményeket, Berki Krisztián azonban nyilatkozott a lapnak:

„Végtelenül sajnálom, hogy a gyermekem édesanyja a láthatásomat szeretné csökkenteni. Feljelentett, azt szeretné, ha a jövőben csak kéthetente két napot láthatnám a kislányomat, pedig a közös szülői felügyelet jó hatással volt Natira. Értetlenül állok a történtek előtt, hiszen amikor az anyukáját hat hétre Ázsiába szólította a munkája, túlzás nélkül kijelenthetem, gond nélkül mindent meg tudtam oldani, jól teljesítettem apaként”

– mondta a Borsnak, majd azt is hozzátette, szomorú, hogy ezért is bíróságra kell járnia.

„Nem tudom, hogyan mondjam el egy nyolcéves kislányomnak, hogy az édesanyja azért harcol ellenem, hogy kevesebb időt tölthessen velem. Szomorú vagyok, hogy itt tartunk, és emiatt is bíróságra kell járnom. Köszönettel tartozom azonban a mai törvényalkotóknak, hogy egy apának nem csak kötelességei, hanem jogai is vannak.”

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Facebook-oldala)