Berki Krisztián édesanyja elmondta, mit gondol Berki Mazsi és Hódi Pamela viszonyáról

Hódi Pamela és Berki Mazsi viszonya rendeződni látszik.

2022. május 28., 09:13

Szerző:

Berki Krisztián édesanyja, Mayer Júlia fél attól, hogy nem fog teljesülni fia akarata, ugyanis az elhunyt sztár mindig is azt szerette volna, hogy nagyobb lánya Natasa Zselyke és a kis Emma Katerina jó testvérek legyenek. Habár rendeződni látszik a két édesanya, Berki Mazsi és Hódi Pamela viszonya, nem biztos, hogy ez a gyászidőszak után is így lesz.

„Úgy tűnik, az unokáim édesanyjai egymásra találtak, a gyász összehozta őket, és remélem, ez így is van. Sajnos, előfordulhat, hogy mivel a fiam, aki az összetartó kapocs volt a két kislány között, elment, nekem kell átvennem a szerepét. Nagyon szép volt, amit Mazsi mondott a temetésen, hogy megígérte a fiamnak, jó testvérek lesznek a lányok, de félek, hogy ezt nem lesz egyszerű kivitelezni, mert a két anya kapcsolata mindig is feszült volt. Egyelőre lefoglalja őket a gyász, de őszintén, nem tudom, mit hoz a jövő. Mindenesetre én azon leszek, hogy mindkét unokámnak fogjam a kezét, és úgy nőhessenek fel, ahogyan Krisztián szerette volna: testvérekként”

- nyilatkozta a megtört asszony a Blikknek.

Berki Mazsi a temetésen elmondott beszédében elmondta, hogy mindent elkövet annak érdekében, hogy a lányok jó testvérek legyenek, valamint az elhunyt Berki Krisztiánnak a szerelmük és a közös kislányuk mellett köszönetet mondott Natasáért is, akivel rendkívül szoros a kapcsolatuk.

Még több Berki Krisztián temetéséről

Berki Krisztiánt mégsem koporsóban temették el

Fotó: Berki Krisztián sírhelyén egy titokzatos üzenet jelent meg

Berki Mazsi megindító beszédet mondott férje, Berki Krisztián temetésén

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)