Berki Krisztián édesanyja szívszorító vallomást tett: Ez a fájdalom soha nem múlik el

Berki Krisztián édesanyja, Majer Júlia számára szomorú nap július elseje. 

2024. július 1., 08:46

Szerző:

Ma ünnepelné a 44. születésnapját Berki Krisztián. A népszerű izomceleb két évvel ezelőtt hunyt el, a pesti lakásában találtak rá holtan. Az egykori Fradi-vezér édesanyja, Majer Júlia azóta is gyászolja a fiát, és elmondása szerint az idő semmit sem segít egy ilyen fájdalom után.

„Hiába telt el két év, hiába mondták sokan, hogy az idő majd segít, egyáltalán nem vagyok jól. Nagyon hiányzik a fiam, és ez a fájdalom soha nem múlik el. Sokszor a mai napig azt hiszem, hogy mindjárt becsönget hozzám, hogy nem is halt meg... Persze, az eszem tudja, mi az igazság, de a szívemben a mai napig hazavárom”

– nyilatkozta a Blikknek a gyászoló édesanya. 

 Majer Júlia számára az egyetlen vígaszt az unokái jelentik: a tíz és féléves Natasa Zselyke, valamint a két és féléves Emma Katerina. A lányok más-más városokban élnek, de tartják a kapcsolatot Majer Júliával. 

„Itt a nyári szünet, remélem, gyakran láthatom majd őket. Nem panaszkodom, ha felhívom az édesanyjukat, akkor mindig elhozzák őket hozzám. Bennük még látom a fiamat, ők sok örömet adnak nekem. Rendszeresen járok Budapestre a fiam sírjához, fontos, hogy fizikailag is a közelében legyek... Most, a születésnapja alkalmából is elmegyek majd. Krisztián hiánya viszont nagyon fáj, abban próbálok hinni, hogy lélekben mindig velem van”

– mondta a lapnak Berki Krisztián édesanyja.

(Kiemelt kép: TV2)