Videó: Berki Krisztián utolsó interjújában a boldogságról beszélt - Mi vezethetett a tragédiához?

Kislányukkal közösen szerepeltek a TV2 kamerái előtt. 

2022. május 6., 20:12

Szerző:

Berki Krisztián egy hónappal a halála előtt, idén áprilisban feleségével, Berki Mazsival és néhány hónapos kislányukkal, Emma Katerinával jelentek meg a TV2 kamerái előtt, a Mokkában. A házaspár közös gyermekének első tévés szerepléséről akkor mi is hírt adtunk

A híresség halála az egész országot sokkolta, az elmúlt néhány órában rengeteg híresség fejezte ki a megdöbbenését és a szomorúságát az egykori focista és médiaszemélyiség halálával kapcsolatban. A halál pontos okára egyelőre nem derült fény, ám Berki Krisztián édesanyjának elmondása szerint szívmegállás az oka, valamint már az is kiderült, hogy a sztár nagyobbik gyermeke Natasa Zselyke talált rá. 

Berki Krisztián és felesége nemrégiben Mexikóba utaztak, hogy rendbe tegyék a házasságukat és egy hónappal ezelőtti interjújuk alapján sikerrel is jártak. A híresség a kamerák előtt a házasságukról is beszélt, valamint arról is, hogy mit kell tenni azért, hogy boldogok legyünk.

„Jól vagyunk. Nagyon jót tett nekünk ez a három hét, hogy csak mi voltunk, együtt voltunk.. Nekem az volt igazán jó ebben az egészben, hogy picit Krisztián Emmával is sokkal közelebb kerültek egymáshoz. Itthon már kétszer is egyedül hagytam őket”

- nyilatkozta egy hónappal ezelőtt a reggeli műsorban Berki Mazsi.

„Meg kell tudnunk küzdeni és meg kell tudni küzdeni a boldogságért”

- folytatta Berki Krisztián.

Berki Krisztián tragikus halálának eddigi részleteiről ide kattintva tájékozódhat.

A teljes adást pedig itt tekintheti vissza:

Ők is megemlékeztek

Kajdi Csaba is megemlékezett Berki Krisztián haláláról

Hajdú Péter megrendítő posztban emlékezik meg Berki Krisztiánról

Berki Krisztiánt szűkszavú, de meghökkentő posztban gyászolja egykori műsorvezetőtársa

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)