Bereczki Zoltán nagy bejelentést tett

Bereczki Zoltán fontos döntést hozott meg.

2023. március 10., 08:52

Szerző:

Bereczki Zoltán az ATV stúdiójában őszintén elmondta, hogy miért döntött adja vissza a színházi szerepeit. A népszerű színész úgy érzi, hogy most inkább az apaságra kell koncentrálnia, és minél több időt szeretne a lánya, Flóra mellett tölteni. 

„Nem az érdekel a színházból, ami huszonévvel ezelőtt. Akkor azt akartam, hogy engem szeressenek, de ma már az érdekel, hogy elmeséljek egy olyan történetet, ami szerintem igaz, elmond valami konklúziót... A lányom tizenkilenc hónapos, most főleg apuka vagyok, ez a hivatásom. A feleségem, Vica visszatért a Radnóti Színházba, én vagyok a gyerekkel otthon. A volt feleségem otthon volt anno, három évig szoptatta a gyermekünket, aztán elindultunk, volt bébiszitter”

- mondta Bereczki Zoltán Rónai Egonnak az ATV Húzós című műsorának felvételén. Az adást péntek este lehet megtekinteni a televízió YouTube-csatornáján.

A színész elmondta, hogy azért adta vissza a szerepeit, mert szeretne apuka lenni, és szerinte ezt félig nem lehet csinálni. Bereczki Zoltán a Centrál Színházban az összes szerepét visszaadta, csak a saját darabját játssza a Játékszínben, valamint koncertekre még mindig jár. Hozzátette, hogy még most sem tudja, hogy jól csinálja-e, de már attól is meghatódott, amikor a kislánya fürdetés előtt visongva rohangált körbe a lakásban. 

„Nem tudtam, hogy ezen meg tudok hatódni, de úgy látszik, igen. A nagyobbik lányomtól is meghatódom, jó dolgai vannak..”

- mondta a színész, aki láthatóan meghatódott, miközben a gyermekeiről beszélt - szúrta ki a Blikk.

(Kiemelt kép: Bereczki Zoltán Instagramja)