Kiderült: ekkor csaphat össze Bárdosi Sándor és Boráros Gábor

Bárdosi Sándor és Boráros Gábor a Hell Boxing Kings nemzetközi bokszversenyen csaphat össze egymással november 17-én, amit az RTL élőben közvetít majd.

2024. október 25., 11:02

Szerző:

Amint arról a 168.hu is beszámolt, három hete a Sztárbox egyik gálameccsén Árpa Attila ellen Bárdosi Sándor lépett szorítóba. Az olimpiai ezüstérmes birkózó győzedelmeskedett, Bárdosi Sándor a színész fogvédőjét is kiütötte, aki ezután jelezte, hogy nem bírja tovább, és a negyedik menetben feladta a küzdelmet. Ezt követően Boráros Gábor ketrecharcos a közösségi médiába feltöltöttt videóban kérdőjelezte meg a birkózó legutóbbi Sztárboxban elért sikerét.

Ez most komoly? Boráros Gábor szerint nem tudok bokszolni? Nem tudom, hogy ezen most sírjak vagy nevessek… Inkább sírnom kellene, látva Boráros legutóbbi MMA-mérkőzéseit… De ha ekkora szája van, álljon ki egy meccsre egy nyugdíjassal, vagyis velem! Bárhol, bármikor! Ja, és nem ketrecben, MMA-szabályok szerint, mert ott még rosszabbul járna, hanem ringben és egy igazi bokszmeccsen! Ott majd meglátjuk, mennyi közöm van az ökölvíváshoz…

– nyilatkozta Bárdosi Sándor szombaton a Blikknek.

Bárdosi Sándor tehát bokszmeccset ajánlott Boráros Gábornak, amit ő el is fogadott – írta meg az Index.

Kiderült a nagy meccs időpontja: Boráros Gábor és Bárdosi Sándor egy ringben

A Blikk információi szerint a két sportoló a Hell Boxing Kings nemzetközi bokszversenyen csaphat össze egymással november 17-én, amit az RTL élőben közvetít majd. A gálát Miskolcon, a DVTK arénában rendezik. A Hell Boxing Kings november 10-étől lesz látható minden hétvégén.

A Sztárbox hétvégi adásában megtörtént a kihívás, ahol a birkózó elmondta az MMA-harcosnak, hogy kiderül, hogy a bokszban ki az ügyesebb, amire bárhol, bármikor volt a válasz. Gelencsér Tímea egyeztetett a Hell Boxing Kings szervezőivel, így a nemzetközi bokszversenyen kerül sor az összecsapásra. A verseny – amelyen 10 ország 32 ökölvívója és 3 híressége mérkőzik meg egymással – összdíjazása egymillió dollár.

(Kiemelt képünk forrása: Boráros Gábor hivatalos Facebook oldala)