Boráros Gábor beleállt Bárdosi Sándorba, aki válaszul kihívta a ketrecharcost

Boráros Gábor, a népszerű ketrecharcos videót tett ki a közösségi oldalára, ahol rövid, de velős véleményt fogalmazott meg Bárdosi Sándor boksztudományáról.

2024. október 20., 08:43

Szerző:

Amint arról a 168.hu is beszámolt, három hete a Sztárbox egyik gálameccsén Árpa Attila ellen Bárdosi Sándor lépett szorítóba. Az olimpiai ezüstérmes birkózó győzedelmeskedett, Bárdosi Sándor a színész fogvédőjét is kiütötte, aki ezután jelezte, hogy nem bírja tovább, és a negyedik menetben feladta a küzdelmet. Bárdosi okkal ünnepelhette a győzelmét, néhányan azonban igencsak kritikus hangot ütöttek meg a produkciójával kapcsolatban. Ezek szerint közéjük tartozik Boráros Gábor is – számol be róla a Blikk.

Boráros Gábor szerint Bárdosi maradt volna a kaptafánál

„Egy hét fontolgatás után megragadom az alkalmat, hogy megszólaljak. Nézem én is a Sztárbox meccseit, láttam köztük jó és kevésbé jó összecsapásokat. De ami miatt most meg szerettem volna szólalni, az Árpa Attila és Bárdosi Sándor mérkőzése. Nemcsak én gondolom úgy, hogy csalódás volt, amit Sanyi részéről láthattunk. Többet vártam volna tőle, Árpa előtt viszont le a kalappal. Sanyit nem kellett volna szorítóba engedni, mert úgy tűnik, ez nem az ős sportja. Maradnia kellene a birkózásnál vagy az edzősködésnél” – mondja Boráros a videójában.

Bárdosi Sándor visszaszólt és boxmeccsre hívta Borárost

Bárdosi Sándort Törökországban érte utol a lap.

„Ez most komoly? Boráros Gábor szerint nem tudok bokszolni? Nem tudom, hogy ezen most sírjak vagy nevessek? Inkább sírnom kellene, látva Boráros legutóbbi MMA-mérkőzéseit... De ha ekkora szája van, akkor álljon ki egy meccsre egy nyugdíjassal, vagyis velem! Bárhol, bármikor! Ja és nem ketrecben, MMA-szabályok szerint, mert ott még rosszabbul járna, hanem ringben és egy igazi bokszmeccsen! Ott majd meglátjuk, mennyi közöm van az ökölvíváshoz...” – nyilatkozott a Blikknek Bárdosi Sándor igencsak ingerülten.

(Kiemelt képünk forrása: Boráros Gábor hivatalos Facebook oldala)