Balogh Levente miatt hagyhatta el a volt ralisztárt a felesége? Így reagált a milliárdos

Balogh Levente kínos ügybe keveredett. 

2024. augusztus 1., 07:54

Szerző:

Benik Balázs egykori ralisztár elvált a feleségétől, Garami Anett-től. A férfi nehéz időszakon megy keresztül, és arról is beszámolt, hogy a gyermekei édesanyja, miért hagyhatta el. Így került a képbe Balogh Levente, aki azonban tagadja, hogy bármi lenne közte és a kétgyermekes édesanya között.  

Az egykori ralis és az 1999-es Miss Universe Hungary szépségversenyt megnyerő Garami Anett 2007-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent. Két közös gyermekük született, a fiú 15, a lány 10 éves. Benik Balázs szerint voltak problémáik, de Balogh Levente megjelenése sem segített azon, hogy a kapcsolatukat helyrehozzák. 

„A jól menő építőipari vállalkozásom befuccsolt, s a házasságom is tönkrement. Minden eddiginél nagyobb szükségem lett volna támogatásra, de ezt nem kaptam meg. Ekkor vált a döntésem egyértelművé és visszafordíthatatlanná... Persze, nem akarom tagadni, volt előzménye a magánéleti válságomnak. Az elmúlt két esztendőben egyre többet veszekedtünk, aztán 2022 végén, 2023 elején megbeszéltük, hogy ez így nem mehet tovább. Úgy gondolom, ha valami nem működik, akkor azon muszáj változtatni”

– nyilatkozta a Blikknek Benik Balázs.

A férfi egyébként nem mondta ki az ismert üzletember nevét, akibe a felesége beleszerethetett, de a lap azt írja, hogy Balogh Levente milliárdosról lehet szó. 

„A cégemet fel kellett számolni, nagyon nehéz időszakom volt, tele idegeskedéssel, ám Anett ezt sokkal könnyedebben vette. Például nem akart lemondani a kedvenc időtöltéseiről sem, volt, hogy hetekre elment az Adriára. Nem az ő vállát nyomta a teher, igyekezett jól érezni magát, s ahogy ilyenkor lenni szokott, új barátai lettek, s onnan az említett úriemberrel jött össze. Nyilvánvaló volt, hogy egy új kapcsolat nem maradhat sokáig titokban...  A válás óta megromlott a kapcsolatunk, alig beszélünk, sőt, inkább úgy fogalmaznék, hogy nem vagyunk beszélő viszonyban. Én nem tudok jópofizni ebben a helyzetben, s bevallom, nem is akarok. Túl sok sérelem ért, ez nekem egész egyszerűen sok, vagy inkább sokk, de nyilvánvaló, Anett is hasonlóképpen érez”

– tette hozzá az egykori ralisztár, aki hozzátette, hogy közben rátalált a szerelem, és a párja hatalmas támaszt nyújt neki, amikor az üzleti ügyeit intézi.

Az ügyben megkereste a Blikk Balogh Leventét is, aki állítja, hogy a hír nem igaz, és a családjával él: 

„Anettet ismerem, a szüleivel ugyanis jó baráti kapcsolatot ápolok. Valóban együtt voltunk nemrég Horvátországban is, de mindenki a saját családjával. Egymás mellett állnak a hajóink a kikötőben, így elképzelhető, hogy többször láthattak minket együtt. Az igazság az, hogy bármilyen szép nő tűnik fel mellettem, azt hiszik, már együtt vagyunk, de szó sincs erről.”

(Kiemelt kép: Youtube - TalkTV)