Balázs Pali megmutatta ritkán látott párját és elárulta: fiuk elköltözött tőlük

20 éve alkot egy párt Balázs Pali és szerelme, Mónika: most közös, Valentin-napi címlapot vállaltak.

2023. február 14., 09:06

Szerző:

Balázs Pali és párja, Mónika szerepelnek a Meglepetés magazin friss, Valentin-napi számának címoldalán.

Az 54 éves, régebben hosszú hajáról ismert énekes a lapban több érdekes részletet is elmesél kapcsolatukról Mónikával, többek között azt, hogy akkor ismerkedtek össze még a '90-es években, amikor Balázs Pali karrierje éppen kezdett beindulni:

„egy baráti társaságban találkoztunk először. Mónika nem a rajongóm volt, hiszen 1997-ben még csak viszonylag szűk körben voltam ismert.”

Az interjúból kiderül, hogy bár nem rajongó volt, Mónika nem is próbálta lebeszélni Balázs Palit az énekesi karrierről, sőt, a mai napig oroszlánrészt vállal szerelme előadó-művészeti pályájának menedzselésében:

„Mónika velem dolgozik, az adminisztrációban, a könyvelésben segít, és nem a világ vége, ha egy hétköznap ő is szabaddá teszi magát, és kettesben elmegyünk valahová. Szeretjük a természetet, gyakran biciklizünk, kirándulunk a Pilisben, vagy a Dunán hajózunk.”

A pár már negyedszázada van együtt, fiuk is már felnőtt, sőt, még tizenévesen el is költözött otthonról. A következőket meséli róla Balázs Pali:

„a fiunk a saját elhatározásából költözött el. 19 éves korában azt mondta, hogy a saját lábára szeretne állni, és önerőből kívánja megvalósítani az álmait.”

Azonban teljesen mégsem szakadt még ki a családi fészekből, hiszen ő is dolgozik édesapja sikeréért:

„ő is részt vállal a produkciómban. Az élő koncerteken a technikai háttér felelőse, a stábomat irányítja.”

(Kiemelt kép: Balázs Pali Instagramja)