Kiderült: ez áll Balázs Pali drasztikus fogyásának hátterében

Legújabb videóklipjében rá sem lehet ismerni Balázs Palira. 

2021. december 3., 12:33

Szerző:

Balázs Pali egy emlékdallal próbál könnyíteni a fájdalmán, miután nyáron elveszítette legjobb barátját, Csabát. Az énekes lelkileg teljesen összetört a gyász miatt, ez pedig kihatással volt a szervezetére is. A dalhoz készült videóban ugyanis jól látszik, milyen sokat fogyott az elmúlt időszakban.

Az énekes a Blikknek adott interjújában mesélt fájdalmáról. 

„Hosszú hetekre kidőltem. Elmondhatatlan ürességet és feldolgozhatatlan fájdalmat éreztem. Szinte semmihez nem volt kedvem, még az étvágyamat is elvesztettem, több kilót fogytam. November elején aztán nagy nehezen összeszedtem magam és újra visszaállítottam a gondolataimat a megszokott pozitív irányba, mert tudom, hogy odafent Csabi Barátom is ezt szeretné, örök mosolya kíséretében.”

– nyilatkozta a lapnak Balázs Pali, aki rendkívül szoros barátságot ápolt Csabával, akivel együtt élték meg az első színpadi sikereket.

„Ritkán szövődik az életben olyan szoros lelki kapcsolat két ember között, ami évtizedekig kitart. A miénk ilyen volt.”

– mesélte tovább az énekes, aki azt is elárulta, hogy ez idáig azon szerencsések közé tartozhatott, akiket nem ért tragikus veszteség sem a családjában, sem pedig a baráti körében.

„Valószínűleg ez is az oka annak, hogy ennyire megviselt a gyász, ugyanis nem kerültem még ilyen helyzetbe, a halállal eddig szerencsére nem kellett foglalkoznom.”

– fejtegette Pali, aki arról is mesélt, mekkora küzdelem volt számára elkészíteni a barátjának szánt emlékdalt.

„Borzasztó lelki nyomás alatt született meg az ’Egy csillag örökre ragyog’ című emlékdalom, ami pályafutásom legnagyobb kihívása volt. Tovább fokozta a fájdalmamat a Békéscsabán forgatott videóklip elkészítése. Emlékszem, amikor az Evangélikus Nagytemplom kapuját átléptem és elkezdtem énekelni a dalt, még a forgatást is le kellett állítani, hogy össze tudjam szedni magam. Nagyon kellett koncentrálnom, hogy kameraképes állapotba kerüljek. Azt hittem, ez után már könnyebb lesz a gyász.”

Az énekes nem számított rá, hogy ilyen mély sebeket tép majd fel benne a dal.

„Az igazi döbbenet és fájdalom talán akkor érintett meg leginkább, amikor először megnéztem az elkészült klipet. Akkor olyan gyomrost kaptam az élettől, a Sorstól, amilyennél nagyobbat talán még Mike Tyson sem tudott volna ütni.”

– emlékezett szomorúan Balázs Pali.

(Kiemelt kép: Balázs Pali Instagram-oldala)