Árpa Attila: Soha nem bántottam még nőt fizikailag, kivéve, ha kifejezetten kérte

Árpa Attilát könnyű kihozni a sodrából.

2022. június 8., 09:02

Szerző:

Árpa Attila elárulta, hogy színészként megbirkózik a nárcisztikus énjével, ám szerencsére talált megoldást. Véleménye szerint mindenkinek három énje van: amilyenek szeretnénk lenni, amilyenek valójában vagyunk, illetve amit magunkban elfojtunk. Árpa szerint általában a színészek nárcisztikus személyiségzavarral küzdenek, csakúgy mint ő maga.

„Nehéz egy nárcisztikus pszichopatának elmagyarázni, hogy igaza van, vagy rosszul reagált valamire. Az indulataimon nekem is túl kellett lépnem. Meg kellett tanulnia a saját igazságomhoz való ragaszkodást és büszkeségemet. Én is tudok indulatos és hirtelen haragú lenni: akkor történik, ha szándékosan bántani akarnak, felidegesítenek vagy igazságtalanságot érzek”

- nyilatkozta Árpa Attila a HOT! Magazinnak, amit a Blikk szúrt ki. 

A színész arról is beszélt, mikor fordult elő, hogy egy nőt fizikailag bántott: 

„Én percekkel később meg is bánom. Ilyenkor elnézést kell kérni, belátni, hogy túlreagáltuk, és legközelebb emlékezni, hogy ne kövessük el újra ezt a hibát. Az önfegyelmet, a racionális gondolkodást elő kell venni, amikor elhomályosít a düh. Engem is nehéz megállítani, de bántani soha nem bántottam még nőt fizikailag, kivéve, ha kifejezetten kérte, de ez más téma”

- mondta a színész, aki hamarosan a TV2 A Nagy Ő című műsorában fogja keresni a szerelmet.

Árpa Attila szerelmi élete

Párként viselkedtek, de Árpa Attila és barátnője már hónapokkal ezelőtt szakíthattak

Kiderült: Ő lesz a következő Nagy Ő

Árpa Attila elmondta, miért nem mutatkozik soha a barátnőjével együtt

(Kiemelt kép: dfp.hu)