Árpa Attila felháborodott kirohanást posztolt: Meg vagyok sértődve

Árpa Attila olyasmin bosszankodik, ami sok színésznek szokott problémát okozni.

2023. július 11., 09:42

Szerző:

Félkomoly kirohanást posztolt Árpa Attila a Facebookra: úgy érzi, be lett skatulyázva. A félig-meddig visszavonult színész-producert tavaly ugyan a Nagy Ő szerepében láthattuk a TV2 realityjeiben, de azóta kerülik az ilyen romantikus felkérések:

„A mostani szerepeim (vagy amikre castingoltak a hetekben): Albán korrupt zsaru, korrupt FBI-ügynök, olasz korrupt rendőr, korrupt politikus (német) – I’m officially offended…”

Az utolsó, angolul odaírt mondat magyar megfelelője pl. az lehet, hogy „hivatalosan is meg vagyok sértődve”. De persze nemcsak ezt írta oda Árpa Attila, hanem nevető szmájlikat is odatett, amivel jelzi, hogy annyira azért nincs kétségbe esve a helyzettől.

Sok színész küzd egyébként ezzel a problémával, amivel kapcsolatban az egyik legelterjedtebb twitteres mém a The Rock néven is ismert Dwayne Johnson példáját hozza fel. Az alábbi négy kép négy különböző filmből van.

 Forrás: Twitter

Úgyhogy ehhez képest Árpa Attila még örülhet, hogy legalább a színházban nem egy korrupt rendőrt/politikust alakít, hanem az őrült rajongó által csapdába ejtett sztárírót – méghozzá a Tortúra című darabban Balázs Andrea oldalán.

(Kiemelt kép: Árpa Attila Instagramja)