Anne Heche-t már csak a szervei megmentéséért tartják lélegeztetőgépen

Anne Heche egy héttel ezelőtt szenvedett súlyos autóbalesetet, nem fogja túlélni a kómát.

2022. augusztus 12., 08:49

Szerző:

Anne Heche egy 53 éves színésznő, aki a '90-es években vált híressé olyan filmekkel, mint a Donnie Brasco, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron vagy a Hat nap, hét éjszaka. Heche aztán sorozatokban is feltűnt, illetve lapok tragikus és fordulatos magánéletéről írtak gyakran: egy időben Ellen DeGeneresszel élt kapcsolatban, de később két gyermeke született két különböző férfitól. A színésznő mentális problémákkal is küzdött, amelyekről szintén gyakran beszélt a nyilvánosságnak.

Egy héttel ezelőtt, augusztus ötödikén Anne Heche nagy sebességgel nekiment az autójával először egy garázsnak, majd egy lakóházba csapódott, ami ennek nyomán kigyulladt. A ház lakója nem sérült meg, de a lakás lakhatatlanná vált, a színésznő pedig igen komoly égési és egyéb sérüléseket szenvedett és kómába esett, azóta gépekkel tartják életben. Mint később megállapították, a szervezetében kokain volt a baleset idejekor.

Most a család egy közleményt adott ki, amely a CNN tudósítása szerint azt tartalmazza, hogy már nem lehet számítani arra, hogy Anne Heche túléli a baleset következményeit:

„sajnos a balesete miatt Anne Heche súlyos, oxigénhiányos agysérülést szenvedett, és továbbra is kómában van, kritikus állapotban. Nem lehet arra számítani, hogy életben marad. Hosszú idővel ezelőtt elhatározta, hogy a szerveit [ilyen esetben] el szeretne adományozni, és jelenleg azért van lélegeztetőgépen, hogy meg lehessen állapítani, hogy a szervei alkalmasak-e erre.”

A család megköszönte továbbá a jóakarók jókívánságait és üzeneteit. Anne Heche két fia 20, illetve 13 évesek jelenleg.

(Kiemelt kép: Anne Heche Instagramja)