Fotó: Gyászol Alföldi Róbert

Szomorú hírt közölt Alföldi Róbert.

2022. június 11., 19:02

Szerző:

Alföldi Róbert a közösségi oldalán közölte a fájdalmas hírt: elvesztette imádott házvezetőnőjét. Az asszony hosszú évekig volt a színész mellett jóban-rosszban, így most az ő tiszteletére egy megható posztban búcsúzott és mesélt a különleges kapcsolatukról. 

„MARIKA
Vannak olyan emberek a világon, akiknek valahogy mindig sokkal fontosabbak mások, mint önmaguk. Volt mellettem sok éven át egy csodálatos, hogy is mondjam, házvezetőnőm, vagy nagymamám, vagy nincs is jó szó rá, egy csodálatos asszony, aki nagyon vigyázott rám.
Az életem egy olyan időszakában, amikor minden zűrzavar volt, és rohanás, és feszültség és sok - sok fájdalom is. És Marika mindig vigyázott rám, mindig minden rendben volt körülöttem, a lakás, a hűtő tele volt, Panka – édes Panka – volt lent pisilni, ki volt vasalva, ki volt mosva és minden el volt intézve.
És mindezt olyan szerényen, diszkréten, kedvesen, szeretettel, hogy az a nyugalom és békesség, amit árasztott magából Marika, amikor hazajöttem, az nagyon sok erőt, és nyugalmat és békességet adott zaklatott életemben.
Végtelenül hálás voltam neki. olyan volt, tényleg, mintha a családom lenne, és soha nem tudtam úgy igazán elmondani, hogy mennyire köszönöm. Évekig - így együtt, aztán sajnos beteg lett, és fájdalommal, de nagy szeretettel már nem jött többet.
Találkoztunk még párszor, meg beszéltünk, és mindig, amikor csak eszembe jutott, amikor csak rágondoltam, ugyanaz a hála és szeretet töltötte meg a szívemet.
Édes Marika, most végleg elment.
Csak szeretném, ha megismernék, ha tudnának róla, mert csodálatos ember volt.
ÉS NAGYON KÖSZÖNÖM, DRÁGA, MINDENT”

Alföldi Róbert és a politika

Alföldi Róbert üzenete a választások előtt: Nehéz idők vannak, nehéz idők jönnek

Alföldi Róbertnek beszóltak, hogy mit képzel, hogy kokárdát visel

Alföldi Róbert: Újra megkérdezem, mélyen hívő, igazi keresztény magyar honfitársaim, hogy ez így rendben van?

(

Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu

)