5 celeb, akiről tavaly ilyenkor még azt se tudtuk, kicsoda

2022-ben számos új név bukkant fel a hazai hírességek listáján. Íme, azok a friss celebek, akikről tavaly még azt sem tudtuk, kicsodák. 

2022. december 26., 11:12

Szerző:

2022 sok szempontból izgalmas év volt, a sztárok frontján mindenképpen. Számos friss arc bukkant fel ugyanis a hazai sztárok listáján, ilyen például G.w.M, Solyom Berni vagy éppen Schumacher Vanda. Íme, 5 celeb, akikről tavaly még azt sem tudtuk, kicsodák. 

G.w.M 

Bár G.w.M, polgári nevén Varga Márk a rap zenét kedvelők számára ismerős lehetett már korábban, a legtöbben azonban csak azt követően ismerték meg, hogy összejött Kulcsár Edinával. Mint ismert Edina és most már volt férje, Szabó András Csuti, 2022 januárjában jelentették be, hogy szétválnak, nem sokkal később pedig a modell már a friss szerelemről számolt be a közösségi oldalain. A pár életében viszonylag gyorsan kezdtek el pörögni az események, ugyanis pár hónapja bejelentették: kisbabájuk lesz, ráadásul karácsony előtt pár nappal kiderült, el is jegyezték egymást.

 

Schumacher Vanda 

Schumacher Vanda nevével ugyan már korábban is találkozhattak a tévénézők, a neve mégis az utóbbi időszakban vált igazán ismertté. Vanda 1998-ban született, majd Keszthelyen nőtt fel. A keszthelyi Életfa iskolában tanult, majd később Budapestre költözött. Az influencer ezek után az RTL Klub sorozataiban és műsoraiban tűnt fel. 2017-ben került be az Éjjel-nappal Budapest című sikerszériába, de feltűnt A tanár, a Mellékhatás, a Keresztanyu, az Apatigris, valamint a Hotel Margaret című sorozatokban is. 2020-ban és 2021-ben a Belevalóvilág műsorvezője volt Gáspár Győző mellett. 2022-ben pedig a Való Világ műsorvezetője lett, azt követően, hogy Nádai Anikó visszalépett a feladattól. Vanda idén szerepelt a Celeb vagyok, ment kis innen+ műsorában is, ahol ő lett a dzsungelkirálynője, mert bár nem nyerte meg a versenyt, de nőként ő távozott utoljára. 

 

Solyom Berni 

Solyom Berni nevét idén ismerhette meg a közönség, a fiatal lány ugyanis jelentkezett az X-Faktor műsorába, amit végül meg is nyert. Az énekesnő tehetsége már a válogatókon is szembetűnő volt, sokan már akkor borítékolták a győzelmét. A válogatón Gwen Stefani Let Me Blow Ya Mind című dalát adta elő, a mentoroktól pedig négy igent kapva jutott tovább a táborba. Aztán Byealex csapatába került, a táborban és a mentorházban nyújtott teljesítménye alapján pedig mehetett tovább az élő showba. Berni kiegyensúlyozottan menetelt hétről hétre, ezzel pedig egyre biztosabbá vált a győzelme is. A 2022. november 19-én rendezett fináléban aztán a fiatal lány a szavazatok jelentős százalékát bezsebelt, így ő lett az év hangja. ByeAlex pedig Berni győzelmével már négyszeresen győztes mentorként térhet vissza legközelebb, ha visszatér. 

 

Herceg Erika 

 

Herceg Erika neve az ukrán közönség számára egyáltalán nem ismeretlen, hiszen énekesnőként már évek óta aktív, ám a magyarok csak idén, az X-Faktornak köszönhetően ismerhették meg. Erika ugyanis a 2022-es évad egyik mentoraként bukkant fel, Puskás-Dallos Péter, Gáspár Laci és ByeAlex oldalán. Az énekesnő 1988-ban született egy kárpátaljai kis faluban, Kisdobronyban. Egy ideig Záhonyban járt iskolába, majd a két ország közti nehézkes határátlépés miatt átment a falujában lévő iskolába. Aztán tiniként a Református Líceumban tanult, ahol magyarul énekelt az egyházi kórusban és több regionális versenyt is nyert. Korábban dolgozott modellként is, 2011-ben Kijevbe költözött, ahol fehérneműmodellként kezdett dolgozni, 2012-ben pedig a Playboy ukrán verziójának novemberi számában is szerepelt. 2013-ban részt vett a Khochu v Via Gru című műsorban, amit végül Anasztaszija Kozshevnyikovával és Misha Romanovával együtt megnyert. Ezután hárman folytatták a karrierjüket, mint lánycsapat, majd hét év után Erika bejelentette: szólókarrierbe kezd. 2020 novemberében adta ki az első szólólemezét, majd 2021-ben ezt két másik követte, ezután érkezett Magyarországra, hogy 2022-ben az X-Faktor 11. évadának mentora legyen. 

 

Jázmin Viktória

Jázmin Viktória neve tavaly decemberben lett széles körben ismert, a magyar szépségkirálynő a Miss Universe izraeli döntőjében egy tízezer forintos Zara-ruhában lépett színpadra. Utólag kiderült, hogy Viktóriának ugyan volt saját estélyije, ami kifejezetten a versenyre készült, a divattervező azonban nem tudott vele kiutazni Izraelbe, így a modellnek az utolsó pillanatban kellett rögtönöznie. Akkor azt nyilatkozta: úgy érezte a magyar szervezők cserben hagyták őt. A ruha vitatott történetének ellenére vagy éppen annak hála Jázmin Viktória neve országosan ismert lett, a fiatal lány még a dzsungelt is megjárta, hiszen szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában, ahova a szóban forgó Zara-ruhában érkezett. 

 

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)