Herceg Erika meglepő dolgot árult el a szerelméről

Herceg Erika sok érdekeset elmesélt a szerelméről Palik Lászlónak.

2022. november 8., 09:20

Szerző:

Herceg Erika volt a Palikék Világa by Manna című YouTube-csatorna vendége, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az X-Faktor női mentora háromnegyed órás interjút adott Palik Lászlóéknak.

Az interjúban a kárpátaljai énekesnő rengeteg érdekességet elárul a karrierjével és a családjával kapcsolatban: azt is említi például, hogy a családi hagyománynak megfelelően nem tegezi, hanem magázza a szüleit.

Sőt, a párkapcsolatáról is beszél, rengeteg érdekességet árulva el a szerelméről. Herceg Erika a következőket mondja az interjúban:

„a párom kazahsztáni. Kijevben ismerkedtünk meg egy barátunk születésnapján és ő is Kijevben él már 12 éve. Kitelepedett. Ő már ilyen európaiasabb muzulmán férfi. Ő már olyan felfogással... Például a Maxim-fotózásomba beleegyezett. A Playboy az előtte volt, az nagyon nyitott... Akkor még nem volt [párom]. Öt éve ismerkedtünk meg Misával, és volt ez a Maxim-címlapfotózás, és kérdezem, hogy »szabad?« meg ilyenek, és »bugyi se lesz rajtad?«, de mondom »úgy leszek lefotózva, hogy csak oldalról«. Mintha nem lenne [rajtam bugyi], de amúgy meg le voltam ragasztva. »Jó, de én majd én leokézom a fotókat, oké?« Mondom, »oké«. Elküldték a fotókat, ő leokézta és megjelent. Ő most Dubajban van, de Svájcban él, tehát most így ingázunk. Ő is a munkájából kifolyólag sokat ingázik-utazik.”

Íme a magazin, amiről szó van.

Herceg Erika azt is elmeséli, hogy bár nincsenek összeházasodva a szerelmével, a férfi szülei már a lányuknak, vagy legalábbis menyüknek tekintik őt, sőt, a pár két tagja gyűrűt is visel. A férfi mindössze egy évvel idősebb az énekesnőnél: ő 35 éves, Herceg Erika 34. A mentorasszony megerősíti, hogy nem szeretné a kamerák elé vinni a szerelmét.

(Kiemelt kép: Herceg Erika Instagramja)