Herceg Erika, az X-Faktor új mentora: Nagyon féltem a kritikáktól

Íme Herceg Erika első interjúi: „nem nevezném magam énekesnőnek.”

2022. május 7., 09:25

Szerző:

A csütörtöki nap nagy híre volt, hogy az RTL Klub bejelentette, hogy Herceg Erika lesz az X-Faktor új mentora. A Csobot Adél helyére érkező, Magyarországon egyelőre nem igazán ismert, kárpátaljai születésű énekesnő a bejelentés után a Fókusz című műsornak adott interjút, amiből kiderül, hogy 10 évvel ezelőtt még versenyzőnek jelentkezett a magyar X-Faktorba. Így mesél erről:

„pont tíz éve, a harmadik X-Faktorba Magyarországra én jelentkeztem! És föl is hívtak, és meg is beszéltük, hogy följövök, megmérkőzök, megpróbálom. [...] Addig ilyen nagy színpadokon én nem léptem föl soha. Azonban nem jöttem föl. Azt mondtam a barátaimnak, hogy nem volt rá lehetőségem és nem volt rá elegendő pénzem – azonban ez nem volt igaz. Nagyon nem voltam magabiztos. Nem bíztam abban, hogy sikerülhet. Nagyon féltem a kritikáktól.”

Herceg Erika most azt mondja, hogy már bánja, hogy akkor elszalasztotta a lehetőséget, de később egy külföldi tehetségkutató révén vált ismertté. Ekkor édesapja buzdította a jelentkezésre, így mesél arról, hogy 4 ország 500 női tehetsége közül őt és még másik két lányt választottak ki a Via Gra együttesbe:

„apu úgy várt, hogy hallották a rádióban, hogy a Via Gra együttesbe válogató van, és nekem meg kell próbálnom. Mondom, hogy »én? a Via Grában? oroszul se beszélek normálisan, apu! vagy 8-9 éve nem énekeltem!« Utoljára a gimiben énekeltem, ahol főszólista voltam az énekkarban, népdalénekesnő voltam, versenyeket nyertem, utazgattam.”

Herceg Erika saját magáról többek között a következőket is mondja az alábbi interjúban:

„nem nevezném magam énekesnőnek. Én előadó vagyok. Közszereplő, előadó, mindenes vagyok. A fellépés nagyon a szívemhez nőtt, az éneklés, a szórakoztatás. Nem vagyok túlságosan szégyellős alkat, de megvannak a határok.”

És ha ennyi még nem lenne elég, Herceg Erika pénteken a Reggeli című műsorban is nyilatkozott, úgyhogy ha van kedve eltölteni még kilenc perc negyvenhárom másodpercet az új mentorral, klikkeljen alább a play gombra!

További X-faktoros hírek

Csobot Adél reagált a hírre, hogy egy évad után leváltották őt az X-Faktorban

Itt vannak a legfontosabb tudnivalók az X-Faktor titokzatos, új mentoráról

ByeAlex nem hagyta annyiban: egyre többen támadják az X-Faktor új női mentorát

(Kiemelt kép: RTL Klub/Reggeli)