Csobot Adél reagált a hírre, hogy egy évad után leváltották őt az X-Faktorban

Csobot Adél érzelmes posztban írta meg távozása okait.

2022. május 5., 14:03

Szerző:

Csütörtökön délben derült ki, hogy egy év után távozik Csobot Adél az X-Faktor mentori gárdájából. A változás olyan szempontból nem meglepő, hogy amíg a három férfimentor már a hatodik évadát kezdi, addig az egy szem női mentor személye folyton változik a tehetségkutatóban: Radics Gigi kettő, Puskás-Dallos Bogi szintén egyetlen szezon után távozott.

Az RTL Klub mai bejelentésében az igazi szenzáció az volt, hogy Csobot Adélt egy Magyarországon gyakorlatilag ismeretlen, kárpátaljai születésű, ukrán énekesnő váltja, Herceg Erika – róla többet ide kattintva olvashat.

Nem sokkal a bejelentés után Csobot Adél az Instagramra posztolt távozásának okairól:

„az RTL-lel régóta dolgozom együtt és a csatorna számos műsorában vehettem már részt. Az X-Faktor egy szép állomás volt a karrieremben, de most új utakat, lehetőségeket keresek, ezért közösen hoztuk meg azt X-Faktor stábjával azt a döntést, hogy idén már nem ülök a mentorpultban.
Bár egy klassz időszak lezárult az életemben, nagyon hálás vagyok, hiszen az X-Faktor egy életre szóló élmény számomra – egykori versenyzőként és mentorként is. További sok sikert kívánok minden készítőnek és szereplőnek!”

Íme Csobot Adél posztja, amelynek kommentjei között többek között Ábel Anita is hozzászól, a következőket írva: „én személy szerint sajnálom, nagyon szerettelek benne”.

Még több Csobot Adél!

Megdöbbentő fotó: Így nézett ki Csobot Adél 11 évvel ezelőtt a Megasztár válogatóján

Csobot Adél az egyik legszebb „celebcsajszi” az országban ByeAlex szerint

Istenes Bence és Csobot Adél fél év után először tettek ki közös fotót

(Kiemelt kép: Csobot Adél Instagramja)