3 híresség, aki kint volt a pride-on

Molnár Áron, a Toxikoma főszereplője édesapjával ment a felvonulásra.

2021. július 25., 09:30

Szerző:

A 168 részletesen tudósított a szombat délutáni budapesti pride-ról, ide kattintva olvashatja el beszámolónkat. Alább három szélesebb körben ismert hazai művész, illetve médiaszemélyiség következik, akik kint voltak a felvonuláson és posztoltak is a részvételükről.

Molnár Áron

Molnár Áron, a Toxikoma című film főszereplője a fenti, hosszabb videót tette most közzé a pride-ról, de ő korábban is posztolt az elfogadás témájában, itt például azt írja a fent kiemelten látható kép leírásában, hogy

„kedves LMBTQI embertársaim, ugye tudjátok, hogy nem vagytok egyedül?

 A felvonulásról az alábbi, édesapjával közös képet is közzétette másnap reggel, többek között a következőkkel:

A Faterral a Pride-on – Életem első Budapest Pride-ja!!! Csodálatos nap volt a tegnapi! Mindenkinek fülig ért a szája, hihetetlenül jó hangulat volt és elképesztő szabadságérzet futott végig azokon az embereken, akiket láttam! Öröm és meghatottság kavargott bennem. Ez nem egy tüntetés volt. Ez egy ünnep volt! A szabadság és az egyenlőség ünnepe!

Lakatos Márk

A stylist-műsorvezető pólókampánnyal készült a pride-ra, egymillió forintot gyűjtött vele össze a Háttér társaság számára. A felvonuláson az adományt jelképező transzparenssel vonult, a menetről készült videóit automatikusan eltűnő sztoriban lehet megnézni ide kattintva.

Steiner Kristóf

Steiner Kristóf író-gasztroinfluenszer pedig a párjával, Nimrod Dagannal vett részt az eseményen, ők az afterpartyn DJ-ként is felléptek, ez látható a fenti posztban. A felvonulásról készített fotói-videó szintén sztoriban tekinthetők meg, ide kattintva.