3 csillagjegy, akire sorsfordító hét vár

Mutatjuk, kik a szerencsések!

2021. október 18., 12:06

Szerző:

Bika

A Bika már hét elején kap egy elképesztően jó hírt, ami ráadásul nem csak az aktuális kedvét dobja fel, hanem jó időre előre megalapozza a hangulatát. Régóta várt már egy ilyen előrelépésre az életében, és most egyszerre elégedett, boldog és tettrekész. Ez a fejlemény ráadásul az élete minden területére hatással lesz pozitív értelemben.

Skorpió

Hatalmas probléma adódhat a munkahelyén, ami az idő előrehaladtával csak eszkalálódik. Úgy tűnhet, hogy nincs jó megoldás, egészen addig, míg önnek be nem ugrik valami egészen újszerű gondolat. Ne féljen előadni, sőt meg is valósítani! Ezt a válságot most csakis ön kezelheti, és ha sikerrel jár, úgy rohamléptekben kezd el felívelni a karrierje.

Halak

A Halak számára ez a hét a változásról fog szólni. Az élete 180 fokos fordulatot vesz, és néhány napig tényleg úgy érezheti, mintha kihúzták volna a talajt a lába alól. De kizárólag pozitív irányba indul el az élete, mind szakmailag, mind a szerelemben új időszámítás kezdődik. Miután feldolgozta a híreket, már lubickolni fog az új helyzetben.

(Kiemelt kép: Shutterstock)