Nemzetközi bokszversenyt szervez Roy Jones Jr. és a Hell Boxing Kings

2024-ben együtt egy nemzetközi bokszverseny keretein belül keresik 10 ország legjobb bokszolóit.

2024. február 1., 20:00

Szerző:

A HELL ENERGY 2024-ben egyedülálló nemzetközi bokszverseny megszervezésével robban be az ökölvívás világába. A több mint 60 országban jelenlévő energiaitalgyártó neve mostantól egybeforr az egész éven át tartó bokszversennyel, a HELL Boxing Kings-szel, melynek összdíjazása több mint 1 millió dollár – írja a tények.hu.

A mérkőzéseket a HELL Boxing Kings YouTube csatornáján és közösségi média felületein sugározzák majd. A versenysorozat elődöntőit, középdöntőit és döntőit pedig már élőben közvetítik.

A nemzetközi boxversenyen 10 ország versenyzői közül kerülnek ki a válogatás során azok a legjobb, legrátermettebb sportolók, akik végül 4 súlycsoportban küzdenek meg a HELL Boxing Kings bajnoki öveiért. A súlycsoportok nyertesei a bajnoki cím mellé 100 ezer dollárt, valamint profi szerződési lehetőséget kapnak a HELL ENERGY Promotion-től.

Nem csak igazolt versenyzők, hanem gyakorlatilag bárki ringbe szállhat a mesés pénzdíjakért. Ez a verseny azoknak a bokszolóknak, küzdősportolóknak is utat nyit a profi boksz világába, akiknek a képességei megvannak, de eddig valamiért nem volt lehetőségük bizonyítani.

Jelentkezni 18 éves kor felett 2024. február 1. és 2024. március 15. között lehet a www.hellboxingkings.com oldalon.

A határaidat te állítod fel és csak rajtad áll mikor léped át őket!

(Kiemelt képünk forrása: Hell Boxing Kings)