Üzent Michael Phelps, az úszólegenda Milák Kristófnak

A 200 pillangó korábbi egyeduralkodója szép szavakat írt a magyar aranyérmesnek.

2021. július 28., 07:37

Szerző:

A huszonháromszoros olimpiai bajnok amerikai úszó, minden idők legsikeresebb olimpikonja az Instagramon üzent Milák Kristófnak. Michael Phelps nem sajnálta az elismerő szavakat a magyar aranyérmestől, ráadásul még úgy sem, hogy a 200 méter pillangónak korábban ő volt az egyeduralkodója. Phelps élőben szurkolt a magyar úszónak.

Az Instagramon 24 óráig megjelenő üzenetben írt Milák Kristófnak elismerő szavakat Michael Phelps. Mint ismert, szerda hajnalban a magyar úszó két testhosszal olimpiai bajnok lett 200 méter pillangón. A szám korábbi egyeduralkodója, az amerikai Michael Phelps azt írta Miláknak: „Szép úszás volt, Milák Kristóf! Fantasztikus volt látni téged élőben is úszni. Micsoda utolsó száz méter volt ez...”  

(Kiemelt kép: Az amerikai Michael Phelps ünnepel a célban, miután az első helyen végzett a férfi 200 méteres vegyesúszás döntőjében a riói nyári olimpián a Rio de Janeiró-i olimpia Uszodában, 2016. augusztus 11-én. Phelps pályafutása 22. olimpiai aranyérmét szerezte meg. Fotó: Bernd Thissen / MTI / AP)