Marad a Manchester Cityben de Bruyne

Meghosszabbította 2025-ig a belga válogatott, Angliában a tavalyi év legjobbjának választott játékos szerződését a Premier League éllovas, Bajnokok Ligája-negyeddöntős Manchester City.

2021. április 7., 12:47

Szerző:

A belga válogatottal világbajnoki bronzérmes labdarúgó öt és fél éve játszik a manchesteri csapatban, és azóta kétszer nyert angol bajnokságot, egyszer FA Kupát és négyszer Ligakupát. A 29 éves támadó középpályást 2020-ban az év legjobbjának választotta az angol profi labdarúgók szervezete.

„Nem is lehetnék boldogabb – idézte De Bruynét klubja honlapja. – Amióta 2015-ben csatlakoztam a Cityihez, mindig itthon éreztem magam. Szeretem a szurkolókat, a családommal itt telepedtünk le Manchesterben, a játékom pedig sokat fejlődött” – tette hozzá.

De Bruyne kedden góllal vette ki a részét a Borussia Dortmund 2–1-es legyőzésében a Bajnokok Ligája negyedöntőjében zajló párharc első, hazai mérkőzésén. Mostanáig az összes sorozatot figyelembe véve 255 mérkőzésen lépett pályára a City színeiben és 65 gólt szerzett, valamint 105 gólpasszt adott.

(Kiemelt kép: Shutterstock)