Klub-vb: hatgólos meccsen lett bronzérmes az Al-Ahli

Az egyiptomi Al-Ahli lett a harmadik a labdarúgó klubvilágbajnokságon, miután 4–2-re legyőzte a japán Urava Red Diamonds csapatát a Szaúd-Arábiában rendezett bronzmérkőzésen.

2023. december 22., 18:27

Szerző:

Gólgazdag első félidőt játszott az egyiptomi Al-Ahli és a japán Urava Red Diamonds Szaúd-Arábiában. Az Al-Ahli két góllal is elhúzott, előbb Yasser Ibrahim vágta be a kipattanót a kapu közepébe a 19. percben, majd Percy Tau használt ki egy védelmi hibát öt perccel később – írja a nemzetisport.hu.

Klubvilágbajnokság, Szaúd-arábia, Dzsidda

Bronzmérkőzés:

Al-Ahli (egyiptomi)–Urava Red Diamonds (japán) 4–2 (2–1)

(Kiemelt kép: Karim Benzema az Al-Ittihad játékosa akcióban a Klubvilágbajnokság második fordulójában az Al-Ahli és az Al-Ittihad között a King Abdullah Sports City Stadionban, Jeddahban, Szaúd-Arábiában decemberben 2023. 15. Jose HERNANDEZ / ANADOLU / Anadolu az AFP-n keresztül)

16:31

A Sporttudományok Nemzetközi Központja rendre megvizsgálja a nemzetközi labdarúgók értékét. Eszerint jelenleg 280 milliós értékkel a Real Madrid angol középpályása, Jude Bellingham a világ legértékesebb játékosa, míg a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik 108 millió eurós értékkel 22. a listán.

2024. május 18., 16:27

Október 8. és 13. között Magyarország ad otthont a világ legnagyobb hagyományokkal büszkélkedő dartsversenyének, a WDF World Mastersnek, amelyre a szervezők ezer játékos érkezését várják.