A BL-bukta után az ír bajnok Shamrock Rovers vár a Fradira

A Shamrock Rovers lesz a Ferencváros ellenfele a labdarúgó Európa-konferencialiga második selejtezőkörében.

2023. július 20., 10:08

Szerző:

Szerda este Izland szigetén kiderült, hogy a labdarúgó UEFA Európa-konferencialiga második selejtezőkörében az ír Shamrock Rovers lesz a Ferencváros ellenfele. Tavaly ilyenkor már összemérte erejét a két csapat az Európa-liga selejtezőjében, akkor 4–1-es összesítéssel az FTC ment tovább, és meg sem állt a csoportkörön túljutva a direkt kieséses szakaszig – írja az index.hu.

A Shamrock Rovers lesz a Ferencváros ellenfele a labdarúgó Európa-konferencialiga második selejtezőkörében, miután az ír bajnok szerdán 2–1-es vereséget szenvedett az izlandi bajnok Breidablik csapatától, és 3–1-es összesítéssel kiesett a Bajnokok Ligája selejtezőjéből.

Az első mérkőzést jövő csütörtökön, július 27-én a Groupama Arénában vívják, a visszavágóra augusztus 3-án a Tallaght Stadionban kerül sor.

(Kiemelt képünk: Budapest, 2023. július 19. Amer Gojak, a Ferencváros (j) és Árni Frederiksberg, a feröeri Kí Klaksvík játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája 1. selejtező fordulójában játszott Ferencváros TC - Kí Klaksvík visszavágó mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. július 19-én. MTI/Illyés Tibor)