Bírósághoz fordulhat Szalai Ádám, hogy visszakerülhessen csapatába

Szalai Ádámot eltiltották a FC Basel edzéseitől is, ezért a labdarúgó a bírósághoz fordulhat, hogy visszakerüljön.

2022. november 1., 18:00

Szerző:

Szalai Ádámot még október második felében tiltották el a FC Basel edzséseitől, amit a Blick értesülései szerint a labdarúgó jogi úton szeretne megoldani, hogy visszakerülhessen az első keretbe – írta a Nemzeti Sport.

A svájci lap azt írta, hogy még mindig nem tudni pontosan, hogy a vezetőség miért függesztette fel Szalait. Az a hír járja, hogy az elöljárók nem tartják őt igazi csapatjátékosnak, mivel a szeptemberi Vilnius elleni idegenbeli győzelem után nem ment ki a vendégszurkolókhoz ünnepelni, míg a St. Gallen elleni siker után nem tűnt eléggé boldognak.

„Az elvárásunk az a Basellel szemben, hogy beszüntesse ezt az elfogadhatatlan eljárást. Felfoghatatlan, hogy eltiltották a csapat edzéseitől, s csak egyedül készülhet, és szó sincs róla, hogy a pályafutása befejezésén törné a fejét. Semmi ilyenről nincs szó” – fogalmazott korábban Szalai Ádám ügynöke, Oliver Fischer.

(Kiemelt kép: A válogatottságtól búcsúzó Szalai Ádám a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában játszott Magyarország - Olaszország mérkőzés után a Puskás Arénában 2022. szeptember 26-án. Fotó: MTI/Kovács Tamás)