Az Arsenal védője nem játszhat Budapesten

Benjamin White, az Arsenal labdarúgója sérülés miatt nem játszhat a szombati Magyarország-Anglia Nemzetek Ligája-csoportmérkőzésen.

2022. május 30., 17:45

Szerző:

Az angol szövetség hétfői tájékoztatása szerint a 24 éves hátvéd combhajlítóizom-probléma miatt került ki az Eb-döntős együttes keretéből.

Az angol keret nagy része hétfőn kezdte meg a felkészülést a júniusi négy NL-csoportmeccsre, amelynek során a magyarokkal Budapesten és Wolverhamptonban is összecsapnak, közte a németekkel Münchenben, az Európa-bajnok olaszokkal pedig szintén Wolverhamptonban találkoznak.

(Kiemelt képünk: Ben White, az Arsenal játékosa ünnepli gólját az angol labdarúgó-ligakupa negyeddöntőjében játszott Arsenal-Sunderland mérkőzésen a londoni Emirates stadionban 2021. december 21-én. Fotó: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)

Tegnap 20:26

Babos Tímea és Anna Danyilina párosa továbbjutott az első fordulóból a Párizsban zajló francia nyílt teniszbajnokság csütörtöki játéknapján.

Gálfi Dalma és Udvardy Panna után Bondár Anna is sikerrel vette az első fordulót női párosban a párizsi Roland Garroson zajló francia nyílt teniszbajnokságon.