A Bayern edzője több száz halálos fenyegetést kapott a BL-kiesés után

Nagelsmann szerint nincs olyan meccs, ami után ne kapna, de ez már neki is sok.

2022. április 15., 16:44

Szerző:

Julian Nagelsmann, a Bayern München vezetőedzője több száz halálos fenyegetést kapott azóta, hogy csapata kedden kiesett a labdarúgó Bajnokok Ligájából, írja az MTI.

A Bundesligában címvédő és listavezető együttest tavaly nyár óta irányító Nagelsmann pénteken elmondta: ezúttal körülbelül 450 halálos fenyegetést küldtek neki az Instagramon, de ez nem újdonság számára, mert minden mérkőzés után kap ilyeneket, függetlenül attól, hogy győz vagy veszít a Bayern. Hozzátette,

amikor három védővel áll fel a csapata, több fenyegetést kap, ha néggyel, akkor kevesebbet.

A tréner elmondta, a fenyegetések egy része az édesanyjának szól, és ezt már túlzásnak tartja. Megjegyezte, hogy természetesen minden ilyen üzenetet jelenthetne, de akkor soha nem érne a végére. „Nem érdekel, mert az emberek azt írnak, amit akarnak, de nem tudom megérteni őket. Elolvasom az első sort, és kitörlöm. Vannak, akik minden illemszabályt elfelejtenek és teljesen megőrülnek, amint kikapcsolják a televíziót” – mondta Nagelsmann.

Mint ismert, a BL-negyeddöntő első mérkőzésén a Bayern 1-0-ra kikapott a Villarreal otthonában, és mivel a keddi visszavágón házigazdaként csupán 1-1-es döntetlent játszott a spanyolokkal, nem jutott tovább. A Villareal ezzel történelmi továbbjutást könyvelhetett el. A müncheniek háromvédős rendszerét többen kritizálták, köztük az igazgatótanács korábbi elnöke, Karl-Heinz Rummenigge.

„Tisztában vagyok vele, hogy minden oldalról el kell fogadnom a kritikát. Ez normális, a munkám része. Rummenigge kritikájával együtt tudok élni, a 450 halálos fenyegetéssel kevésbé” – mondta Nagelsmann.

(Kiemelt kép: Frank Hoermann/SVEN SIMON / Sven Simon / dpa Picture-Alliance via AFP)

 

Hosszú Katinka az ötödik idővel bejutott a döntőbe 400 méter vegyesen a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokság szombati zárónapján.