Rezsibarát üzletlánc jön Magyarországra

Az Arena Mallban nyitja meg első üzletét a Primark divatáruházlánc.

2023. január 24., 13:19

Szerző:

Hamarosan megnyitja első üzletét a Primark a magyar fővárosban. A divatáruházlánc bejelentése szerint a bolt a következő pénzügyi évben, azaz valamikor 2023 szeptember 16 és 2024 szeptember 15 között nyílik majd meg az Arena Mallban – írja a Hvg.hu.

Azt írták, hogy a budapesti üzlet a legújabb divattrendek és a mindennapok során használt alapvető cikkek tőlük megszokott egyedi, kedvező árú választékával várja majd a vásárlókat. Az áruház kínálatában megtalálható lesz számos licenctermék, így az NBA és a Disney nevével jegyzett áruk, valamint a Primark folyamatosan növekvő Primark Cares almárkája, amely az áruházlánc törekvésének megfelelően „megfizethetőbbé teszi mindenki számára a fenntarthatóbb divatot”.

(Kiemelt kép: egy nemrégiben megnyílt Primark üzlet a lengyelországi krakkói Bonarka bevásárlóközpontban 2022. november 15-én. (Fotó: Beata Zawrzel/NurPhoto/AFP)

Tegnap 21:24

Budapesten és vidéken is érdemben lassult a lakásár-dinamika 2022 harmadik negyedévében – derült ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) csütörtökön közzétett lakásárindexéből.

Tegnap 18:45

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi devizapiacon. A forint a napi mintegy fél százalékos gyengüléssel együtt is egy százalékot meghaladó nyereségben áll a heti kezdéshez képest.