Minden idők legnagyobb amerikai lottónyereménye sem lesz akkora, mint Mészáros Lőrinc vagyona

2018. október 19., 11:24

Szerző:

Egyre jobban megközelíti az egymilliárdos összeget a Mega Millions amerikai lottón megüthető főnyeremény, amely így már a második legmagasabb az amerikai lottótörténelemben.

A csütörtök délelőtti állás szerint 970 millió dollárt nyerhet az a szerencsés tippelő, aki eltalálja mind a hat számot. Ha egyetlen személy üti meg a főnyereményt, az rekord lesz a lottó történetében – írja a Zoom.

A napi.hu számításai szerint Mészáros Lőrinc parafenomén vagyona már nagyjából 280 milliárd forint lehet. Ez egy kicsit több, mint az amerikai rekordösszeg. 

Már rögtön az első negyedévben elérte az egész évre tervezett hiánycél 58 százalékát a kormány, aminek két legfőbb oka a 13. havi nyugdíj kifizetése, valamint a magas hozamú inflációkövető lakossági állampapírok után fizetendő kamatok voltak. Ebből adódóan a költségvetés kiigazítása elkerülhetetlen, amit minden bizonnyal a lakosság is megérez majd.

2024. április 26., 10:48

Amióta csökken az infláció és az alapkamat, azóta egyre olcsóbbak a lakáshitelek is. A Bankmonitor szakértőinek ezért mind többen teszik fel a kérdést: meddig folytatódik a kamatcsökkenés, mikor érjük el a 2 évvel ezelőtti kamatszintet? A válasz azonban sajnos nem az, amit sokan várnak.