Zsákba csomagolták az eltűnt nő holttestét és kidobták egy elhagyott benzinkútnál

A Bihar megyei Báródsomos (Cornițel) község területén, egy elhagyott benzinkútnál, egy zsákba rejtett holttestre bukkantak – írja a Cluj24.ro. A rendőrség megerősítette, Molnár Beáta holttestét találták meg. A 30 éves marosvásárhelyi nő szombaton tűnt el Kolozsvárról.

2022. május 26., 09:18

Szerző:

Az ügyben a Kolozsvári Törvényszék ügyészsége nyomozott; Molnár Beáta május 21-én, szombaton délben hagyta el kolozsvári lakását, és azóta nyoma veszett. Utoljára párja, egy 43 éves Arad megyei férfi társaságában látták – írta meg kedden a Ziar de Cluj. A 43 éves férfi az a Boné Ferenc volt egyetemi tanársegéd lehet, akit 2021 márciusában jogerősen 1 év és 3 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre elítéltek, mert brutálisan bántalmazta volt barátnőjét az utcán – írta a Transtelex.

A román rendőrség a lapnak megerősítette, hogy Molnár Beáta holttestét találták meg. Boné Ferenc a fő gyanúsított, az aradi rendszámú Dacia Logan autóját is keresik. A rendőrség keresi a feltételezett elkövetőt, aki a feltételezések szerint elhagyta az országot. A kolozsvári rendőrség körözést adott ki Boné autójára, a szürke, AR-51-LAC rendszámú Dacia Loganra. Ezt a rendőrség közlése szerint utoljára május 22-én Élesden látták.

 

 

Bármilyen információval kapcsolatos bejelentést a 112-es egységes segélyhívószámon lehet tenni. Ha családon belüli / nők elleni erőszak miatt segítségre van szüksége, hívja az áldozatok megsegítése céljából működtetett 0800 500 333-as ingyenes, zöld telefonszámot, vészhelyzet esetén pedig az 112 segélyhívószámot.

 

(Kiemelt kép: 168.hu | Merész Márton)

19:56

Tizennégy év fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék csütörtökön, nem jogerősen a "pécsi fekete angyalként" elhíresült férfi klinikai ápolót, aki egy koronavírusos beteg halálát okozta 2022 decemberében - tájékoztatta a bíróság az MTI-t.