Videó – elfogták a HÉV-en rendszeresen maszturbáló férfit, aki egy 16 éves lányt is zaklatott

A gödöllői rendőrök elfogták azt az 53 éves budapesti férfit, aki a gyanú szerint a Gödöllői HÉV-en többször is önkielégítést végzett.

2022. november 15., 13:36

Szerző:

A gödöllői rendőrök letartóztatták azt az 53 éves budapesti férfit, aki a gyanú szerint a Gödöllői HÉV-en többször is önkielégítést végzett, olvasható a rendőrség honlapján.  

A vád szerint egy 16 éves fiatal lány volt az első kiszemelt. Iskolába tartott november első napjaiban, amikor arra lett figyelmes, hogy a nagyiccei megálló közelében egy vele szemben üllő férfi -miközben tekintete a lányra szegeződött- a nadrágját nemes egyszerűséggel kigombolja, előveszi a nemi szervét és önkielégítést végez. A férfi egy szót sem szólt, a lány rémültében leszállt és egy másik kocsiban folytatta útját. A nem mindennapi történést jelezte a rendőröknek. Pár nappal később hasonlóról érkezett bejelentés, akkor egy 28 éves nő kérte kétségbeesetten a rendőrök segítségét. A történet kísértetiesen egyezett a korábbival, 2022. november 10-én a Cinkotáról Gödöllő irányába közlekedő HÉV-en egy férfi önkielégítést végzett, miközben lassan oldalazva közelebb lépett áldozatához.

A gödöllői rendőrök az első bejelentéstől kezdve minden lehetséges adat és információhalmazt begyűjtöttek, eredménnyel. Az 53 éves V. Gábor november 11-én este már a kihallgató helyiségben találta magát, szeméremsértéssel gyanúsították meg és őrizetbe vették. A férfi a terhére rótt bűncselekményeket nem ismerte el, kérdésekre nem volt hajlandó válaszolni. 

A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le vele szemben a további eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatását, amit a bíróság azóta elrendelt.

(Fotó: Shutterstock)

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.