Nem így akart perecelni a Fővárosi Nagycirkusz fosztogatója

Hat betöréssel induló betörői karrierjét törte derékba az akciója, aminek során a Fővárosi Nagycirkusz büféjét akarta kirámolni.

2022. augusztus 26., 15:25

Szerző:

2022. augusztus 23-ára virradóan biztonsági kamerák kiváló minőségben rögzítették a 20 éves V. Norbertet, ahogy kirámolja egy zuglói csemegeüzlet kasszáját. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság lopás bűntette miatt indított nyomozást. A felvételnek köszönhetően a betörő személyében hamar azonosították V. Norbertet, és körözést adtak ki. A fiatalembert végül a Fővárosi Nagycirkusz biztonsági őrei érték tetten, amint a büfé kasszájának mélyére nézett.

Mint kiderült, az elmúlt pár napban szorgalmas volt: összesen hat betöréssel gyanúsították meg. Zuglóban feltört egy zöldségesbódét, egy raktárat, egy konténert, a 13. kerületben pedig behatolt egy lakásba is. „A gyanúsított beismerő vallomást tett, a zuglói nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására” – írja a Police.hu.

Tizennégy év fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék csütörtökön, nem jogerősen a "pécsi fekete angyalként" elhíresült férfi klinikai ápolót, aki egy koronavírusos beteg halálát okozta 2022 decemberében - tájékoztatta a bíróság az MTI-t.