Az egyik a leállósávban rohant a munkagépbe, a másik cserben hagyta áldozatát

Két nap alatt öt baleset, két esetben cserbenhagyással. 

2021. augusztus 10., 10:35

Szerző:

Járművezetők két nap alatt öt, a közút dolgozóit érintő balesetet okoztak a múlt héten – közölte a Magyar Közút az Instagram oldalán. Mint írják, két esetben a beleset okozója azonnal elhagyta a helyszínt, továbbá az egyik ütközésnél több közlekedő megsérült.

Hétfőn az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán volt baleset, egy kamion a leállósávon tartózkodó útellenőri autónak ütközött A közlés szerint a kamion sofőrje nem állt meg az ütközés után, az útellenőr a 14 kilométerre lévő kálmánházi pihenőnél érte őt utol. Ugyanezen a napon az autópálya Budapest felé vezető oldalán, Hejőkürt térségében egy tehergépjárműbe hajtott egy személygépkocsi. A sofőr a helyszínt ebben az esetben is elhagyta.

Kedden, az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán a leálló sávon előjelző közutas járműbe hajtott egy személyautó. Míg szintén azon a napon az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Füzesabony térségében történt a negyedik baleset. Egy személyautó a leállósávon dolgozó munkagépébe rohant, majd összeütközött egy másik gépkocsival is. Az ötödik baleset az M1-es autópályán a Hegyeshalom vezető oldalon történt, ahol a közúton dolgozóknak és a munkagépet biztosító berendezésnek ütközött egy személygépkocsi sofőrje.

(Kiemelt kép: Gépi kaszálás helyszínét biztosítja leállósávos tereléssel a Magyar Közút Nonprofit Zrt. egyik új ütközéscsillapító forgalomtechnikai utánfutója az M0-ás autópálya 35-ös kilométerszelvényénél, Gyál közelében 2020. szeptember 2-án. Fotó: Illyés Tibor / MTI)

Szándékosan savat itattak meg egy férfival még márciusban, mert sokat tud egy kiterjedt csalási ügyről, és el akarták hallgattatni. Az áldozathoz állítólag nem hívtak mentőt, csak kirakták a Péterfy utcai kórháznál. A rendőrség ismeretlen tettes ellen folytat büntetőeljárást - írja az rtl.hu.