Örömlány lopta meg a kuncsaftját

A férfi kártérítést követel.

2021. augusztus 16., 13:00

Szerző:

Vádat emeltek egy nő ellen, mert egy szerelmi légyott után másfél millió forinttal lopta meg a kuncsaftját. Iratait, kabátját elégette.

A vádirat szerint az örömlány és az ügyfele Kecskeméten megegyezett abban, hogy a nő szexuális szolgáltatást nyújt a férfinak egy áruház parkolójában a férfi autójában. A férfi a kabátját a hátsó ülésre tette benne másfél millió forinttal és az irataival. Az aktus után a nő a saját ruházata közé rejtette a férfi kabátját majd egy kereszteződésnél kiszállt az autóból. A férfi hazaérve vette észre, hogy eltűnt a kabátja ekkor értesítette a rendőrséget. 

Az örömlány a férfi kabátját és iratait elégette, a lopott pénz azóta sem került elő. A meglopott férfi kártérítést követel. A büntetett előéletű nőt a rendőrök a lopás után három nappal őrizetbe vették, majd a bíróság letartóztatta. A jelenleg is letartóztatásban lévő nőnek, letöltendő börtönbüntetést indítványozott az ügyészség.

(Kiemelt kép: Illusztráció Fotó: Eric Nopanen / unsplash)

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.