Öngyilkosságra készült egy nyírlugosi nő, megmentették az életét

A rendőrök segítettek rajta.

2022. március 20., 09:09

Szerző:

Végzetes lépésre szánta el magát egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lakó nő. Életét a Bükk hegységben akarta eldobni magától, de a keresésére indult miskolci rendőrök és rendészek megakadályozták a tragédiát – írják a police.hu oldalon. Mint közölték, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitánysághoz érkezett egy bejelentés péntek éjszaka, hogy egy nyírlugosi nő ismeretlen helyre távozott otthonából és véget akar vetni az életének.

Telefonjának adatai szerint Bükkszentkereszt környékén tartózkodhat, ezért értesítették a miskolci rendőröket. Egy tíz fős járőrcsoport azonnal a nő keresésére indult, hozzájuk csatlakozott a Miskolci Önkormányzati Rendészet négy rendésze is. A kutatás során először – éjfél előtt – az asszony autójára bukkantak rá egy erdészeti úton, majd 50 perc múlva a nőt is megtalálták egy hegyoldalban, eszméletlenül a talajon fekve.

Az erősen lecsökkent testhőmérsékletű nőt a rendőrök egy takaróval betakarták és gyalogosan vitték el a szolgálati autójukig. Ebbe beültették, majd azzal vitték tovább az időközben a helyszín közelébe ért mentőszolgálat járművéhez. A mentőszolgálat munkatársai az asszonyt kórházba szállították.

Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! 

(Kiemelt képünk illusztráció: Shutterstock)