Ok nélkül vertek össze egy férfit a Teréz körúton

A bántalmazott férfihoz mentőt hívtak a helyszínre kiérkező rendőrök. 

2022. augusztus 8., 09:11

Szerző:

Minden előzmény nélkül összevertek a hétvégén egy negyvenes éveiben járó férfit Budapesten, a Teréz körúton – írja 24.hu. A megvert férfit mentővel szállították el a helyszínről. 

A Nyugatitól sétáltam az Oktogon felé éjfél körül, amikor hárman odajöttek hozzám és azt mondták, hogy az egyikük segítségre szorul. Amikor odahajoltam az emberhez, hogy megnézzem, mi a baj, egyből hátba rúgtak és fejbe ütöttek. Az volt a szerencsém, hogy az úton lévő korlát felfogta az esést, így nem fejjel zuhantam az útra

– mondta el a lapnak a bántalmazott férfi hozzátéve, a történteket látta egy turistákból álló csoport, akik azonnal odarohantak hozzá segíteni, így végül távoztak a támadók. A minden ok nélkül összevert férfi azt mondta a 24.hu-nak, hogy az orvosok szerint tüdő és mellkasi zúzódásokat, valamint alhasi sérüléseket szenvedett a bántalmazás során.

A rendőrség hivatalból indított nyomozást garázdaság vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

(Fotó: Unsplash)

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.