Nyíregyházi horror: féltékenységből ölt meg két embert a megcsalt férj

A gyilkos vadászt elítélték. Először a felesége szeretőjét, utána a férfi apját is lelőtte.

 

2021. július 6., 11:34

Szerző:

A gyilkos férj féltékenységből ölt, miután kiderült, hogy a felesége félrelépett. 

A nyíregyházi asszonynak 2019 februárjától volt viszonya a főnökével. A férje néhány hónappal később tudta meg, hogy a neje félrelépett. A házasságuk ekkor megromlott, sokat vitatkoztak, veszekedtek. Az asszony végül elköltözött otthonról és a szeretőjéhez ment, a férfi azonban összeveszett vele. A nő ezt elmesélte a férjének aki annyira feldühödött, hogy magához vette a vadászpuskáját és a szerető házához ment. A megcsalt férj rálőtt az udvaron álló férfire, aki azonnal bemenekült a házba, csakhogy a felszarvazott férfi újra lőtt, és ezúttal az ajtón keresztül eltalálta felesége szeretőjét, aki azonnal meghalt. 

A lövések hallatára a szomszédos házból kiszaladt az utcára a szerető 65 éves édesapja, akire a vádlott szintén rálőtt, de nem találta el. Az idős férfi rövid szóváltás után elindult a fia háza felé, ekkor a vádlott hátulról, néhány méterről őt is lelőtte.

A gyilkos ugyan elismerte amit tett, de azt mondta nem tartja magát bűnösnek, így a korábban felajánlott büntetést sem fogadta el. Ma ítéletet hirdettek az ügyében.

A kettős gyilkosság elkövetéséért életfogytiglani büntetést kapott, legkorábban 25 év múlva szabadulhat.

A Blikk információ szerint a férfi vigyázzállásban hallgatta végig az ítéletet, a feleség azonban sírva fakadt a tárgyalóteremben, amikor a bírónő kimondta, mi vár férjére.

(Kiemelt kép: police.hu)