Öngyilkos lett egy NAV-os tiszt Székesfehérváron

Saját szolgálati fegyverével vetett véget életének.

2023. január 3., 20:25

Szerző:

Saját fegyverével vetett véget életének a NAV székesfehérvári kirendeltségének egyik pénzügyőre, írta meg a helyi média. Információik szerint a tiszt ügyeletesként dolgozott, társai bevetéseit koordinálta, irányította törzszászlósi rangban. Szolgálat közben lőtte fejbe magát a szervezet Bakony utcai épületének udvarán.

A Fejér megyei rendőr-főkapitányság az üggyel kapcsolatban közigazgatási hatósági eljárást indított, ami azt jelenti, az idegenkezűséget máris kizárták.

Ha Önt is lelki gondok, nehézségek gyötrik, van segítség! Itt tájékozódhat a lehetőségekről.

(Kiemelt kép: Illusztráció. Fotó: 168.hu | Merész Márton)

14:59

Lekéste meghallgatásra kitűzött időpontját egy 37 éves lajosmizsei férfi, mivel még a rendőrőrsre menet útközben fontos dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját. Szerencsére mire odaért, a károsult már megadta a rendőrségnek a személyleírását.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség elrendelte a rendőrt megszúró fiatalkorú fiú őrizetét és gyanúsítottként hallgatta ki felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt. A nyomozó ügyészség – mivel fennáll vele szemben a szökés, illetve elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye – indítványozta a fiú letartóztatását, amelyről a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírója szombaton dönt.

Nyomoz Budapesti Rendőr-főkapitányság vesztegetés gyanújával amiatt a hangfelvétel miatt, amit a Metropol tett közzé szerdán. A felvételen a gyanú szerint az Eötvös József Gimnáziumhoz tartozó Reáltanoda Alapítvány vezetője, Kálmán Gábor hallható, amint megnyugtat egy szülőt, hogy bár a gyerek a pontszáma alapján nem tudtott volna bekerülni, mégis felveszik, mert a szülő fizetett félmillió forintot.