Lopott sarokcsiszolóval lopott egy férfi a IX. kerületben

Egy bringa és egy autó márkajelzései is a nyíregyházi férfi kontóján vannak.

2021. november 26., 07:43

Szerző:

Gyorsan elfogták a férfit, aki a gyanú szerint egy IX. kerületi bevásárlóközpontban lopott sarokcsiszoló segítségével vágta le a lakatot egy kerékpárról – írja a police.hu.Mint beszámoltak, a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság lopás bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanújával folytat eljárást H. Flórián 42 éves nyíregyházi lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi szerda este egy IX. kerületi bevásárlóközpontban ellopott egy ott dolgozó munkás által letett flexet. Az áruház bejáratánál a szerszámgéppel levágta a lakatot egy kerékpárról, majd elbiciklizett. A nyomozás adatai szerint a férfi az esetet megelőzően a bevásárlóközpont parkolójában egy autóról lefeszítette a márkajelzéseket, majd azokat szintén magával vitte. A ferencvárosi rendőrök két órán belül elfogták a férfit, akinél megtalálták a bűncselekményből származó emblémákat és sarokcsiszolót.

H. Flóriánt a rendőrök egyrendbeli lopás bűntett, valamint kétrendbeli lopás vétség gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​

(Kiemelt képünk illusztráció: 168.hu | Dimény András)