Késelés az aluljáróban VIDEÓVAL!

A vita hevében barátja arcát és hátát is megvágta a késelő. 

2021. július 5., 12:15

Szerző:

A Határ úti aluljáró térfigyelő kamerái rögzítették, ahogy a barátok összetalálkoztak, majd beszélgetni kezdtek. Aztán valamin mégis összeveszthettek, mert lökdösni, ütni kezdték egymást. Majd előkerült egy kés is. 

A vádirat szerint a 23 éves férfi 2018-ban decemberében összetalálkozott egy barátjával a Határ úti aluljáróban. Beszélgetni, majd vitatkozni kezdtek, aztán összeverekedtek. A dulakodás közben előkerült egy kés is amivel a vádlott megvágta a barátja hátát, majd az arcát is. 

A sérülések ugyan nem voltak komolyak, a támadónak most mégis életveszélyt okozó testi sértés miatt kell felelnie, miután a homlokot ért vágás helye alapján az áldozat életveszélyesen is megsebesülhetett volna.  

A vádlott jelenleg egy másik bűncselekmény miatt ül, de ezért akár 8 év börtönt is kaphat. 

(Kiemelt kép: ugyeszseg.hu)

 

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.