Rengeteg cannabist és többmillió forint értékű aranyékszert foglaltak le a rendőrök

Egy nádasban, több helyen jelentős mennyiségű cannabis növényt termesztettek. Az ültetvényről videó is készült. 

2021. október 9., 18:13

Szerző:

A rendőrség eljárást indított jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt ismeretlen tettes ellen – közölte a Police.hu. Három férfi jelentős mennyiségő cannabis növényt termesztett nádasokban elrejtve. 

A rendőrség jelentéséből megtudhattuk, hogy a nádasok nem csak a víz körüli élővilág számára szolgálhatnak jó rejtekhelyként. Információ jutott a rendőrség birtokába, miszerint Csépa külterületén, egy nádasban, több helyen jelentős mennyiségű cannabis növényt termesztenek. Az eljárás során a rendőrség összehangolt akcióval elfogott három férfit, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak. Tőlük a rendőrök lefoglaltak közel háromszáz tő és 70 kilogramm szárított cannabist, négy darab személygépkocsit, többmillió forint értékű aranyékszert, és készpénzt.

A nyomozók a két kunszentmártoni és egy szelevényi lakost jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették majd a bíróság elrendelte letartóztatásukat.

 

(Kiemelt kép: Franciaország, Bonneville, 2021-09-24. Egyre több, kenderalapú termékek értékesítésére szakosodott üzlet nyitja meg kapuit. A CBD-virágok illusztrációja, amelyek engedélyezése még mindig vita tárgyát képezi. Fotó: Leo PIERRE / Hans Lucas via AFP. A kép csak illusztráció.)